1. 1.
    +1
    ben konusunu beğendim, verilmeye çalışılan mesajla da gayet uyumlu. wachowskiler senaryoyu hazırlarken doğal olarak kişisel meselelerinden de etkilenmişler, bunun da hikayeye olumlu bir etkisi olmuş kanımca. başka biri olsa bu kadar güzel anlatamazdı herhalde. hem uzun zamandır şanlarına yakışır bir iş çıkaramıyorlardı, onlar açısından da iyi olmuş.

    "dizide çok fazla eşcinsel içerik var." diye şikayet edenleri bir noktaya kadar anlayabilirim. ama mesajın aktarılması açısından gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum, bunu homofobi ile ilgili olmayan sebeplerle pride parade tarzı eşcinsel eylemleri desteklemeyen biri olarak söylediğimi de belirteyim.

    insanları ırk, cinsel yönelim, mezhep gibi şeylere göre ayrıştırmanın, bu konuda seçici davranmanın saçma olduğunu söylemek ne kadar klişe de olsa doğru. dizi de bunu çok farklı bir şekilde anlatmayı başarmış.

    ha eleştirilecek tarafları yok mu, tabii ki her yapımda olduğu gibi var. ama kendi adıma genel olarak, özellikle amaç-sonuç yönünden başarılı bulduğumu söyleyebilirim.
    ···
   tümünü göster