1. 51.
    -1
    Isterdim 2. bir Hitler de bize gelsin, veya hitleri gibtiret, direkt rte bir gecede tüm medyayı sınırlandırıp ülkeye şeriat getirsin, bu kadar ekonomik sıkıntının rtenin gizli gizli atom bombası yapmasından kaynaklandığını öğrenelim ve birden kendimizi uçakla almanyaya çıkarma yaparken bulalım, en azından sonunda ulu bir hedef uğrunda ölürdük.
    ···
    1. 1.
      0
      rte'nin yaptığı şey üstü kapalı bir şekilde bu değil mi aq ? Akit gazetesi her yeri ele geçirdi, baş örtüsüzler dinsiz ilan edildi, günümüz diktatörlerini gösteren sitelere bak rte var orda
      ···
    2. 2.
      0
      Mal mısın? RTE Hitler'e benzetemezsin. Hitler tüm medyayı ele geçirip kendi hazırladığı montaj dolu propaganda filmleri izletiyordu halka. Dinleriniyse komple değiştirmiş, Alman ırkının ulu, diğer tüm ırkların salaklar olduğunu gösteren, Almanların yeniden dünyayı ele geçirmesi gerektiği fikrini benimseten bir din sokuyordu çocuk yaştan itibaren, Hitler de peygamberin kendisiydi bu dinde. Yaptığı Yahudi katliamları ve savaşları sayarsak, hatta savaşlarda kendi askerleri uyumasın diye 48 saat uyanık tutan ilaçlar yutturduğunu ve askerlerin kalp çatlamasından öldüğünü işin içine katarsak bu iki ismin aynı cümlede yer almasının bile ne kadar saçma olduğunu göreceksin.
      ···
   tümünü göster