/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3 -1
    Evet beyler bu başlık altında ruh ikizimi arıyorum, herşeyimiz aynıysa zaten o da buralarda bir yerdedir.
    Ürün özelliklerinden kısaca(anahtar kelimeler ile) bahsetmek gerekirse ;
    -Hakan günday
    -Oğuzhan uğur
    -insanların herşeyi kafaya takması ve bizim bunu saçma bulmamız. Örn; para kazanmak. En basit örneği bu yani parayı kazanmak istesen zaten kazanırsın ama biz üşeniyoruz yani ihtiyacımız kadarını bulunca yeter yorulduk diyip çöküyoruz uygun bir yere ruh ikizimle birlikte.
    -Müzik zevki karmakarışık neşet ertaştan tut haggard, Led Zeppelin, türkçe rap, aklına gelebilecek her şey ama her zaman değil. Ruh haline göre.
    - Kız tavlamak istese her kızı tavlayabilecek dile ve zekaya sahip ama üşeniyor. Tanışmadır falan filan uzun işler diyor. Armut piş ağzıma düş istiyor. (Olmuyor değil)
    -Siyasete ve orduya ilgi
    -tüm memleketin derdi tasası omuzlarında gibi ama çevresindeki dertler gibinde bile değil.
    -Ben ankara aşığıyım belki o da öyledir.
    -Sanal sekisten soğumuş. (Memişko atan kıza ; " internet'e Am züt meme yazsam milyonlarca kişinin fotoğrafı çıkar, napıyım senin memeni" demesi olağandır.)
    -Büyük ihtimalle çevresindeki insanların çoğunun muhabbeti sarmıyordur. Çünkü muhabbeti boş boş ve sürekli değil, dolu dolu ama zamanlıca yapmayı istiyordur.
    -Tüm kadınların (en yakınındaki dahil) tehlikeli ve onu aldatabileceklerini, yalan söyleyebileceklerini bilen birisi. Buna rağmen bir kadının ona ilgiyle yaklaşması (sexüel veya romantik değil de gerçek bir sevgi ile şefkat ile) onu derinden duygulandırır, gözleri dolar.
    -Çoğu ölüme ağlamayabilir (bu yüzden insanlardan linç bile yiyebilir.) çünkü bunun doğanın bir parçası olduğunu kavramış ve 2 dakika sonra ölecek bile olsa heyecanlanmayacak birisi olabilir.
    -Bu yazıyı başından okuyup ilk ortak yönü uymazsa buraya kadar okumayabilir. Neyse aklıma geldikçe yazıcam cnm. Öptüm byeee
    ···
   tümünü göster