/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    -1
    Kafalarına göre mi? Ne kafasız adamlarsınız juan guaido anayasaya göre maduronun başkanlığı düşerse yerine geçmesi gereken adam. Meclis başkanı. Maduro seçimle falan gelmedi. Maduro halkını aç bırakan bir diktatördür. Amerika düşmanlığı yapacaz diye komünist oldunuz
    ···
    1. 1.
      -1
      dünyanın en büyük petrol yataklarına sahip ülkesi venezuella bunun yanın yanında çok büyük altın ve degerli madenler var, ülkenin topragı inanılmaz verimli, nufusu venezuelladan daha fazla ( gelir dagılı artar)petrolü ve onun dışında ne tarım yapacagı topragı( çöl amk arabistanda bir tane nehir bile yok) nede degerli başka bir madeni olan arabistan zenginlik için yüzerken, venezuellada halk zütünü altınla silmesi gerek, ve arablardan farkı altını satın almasına bile gerek yok ülke kaynagı zira..

      madura denen adam, çok zeki yada dürüst biridir demiyorum, ancak ülkesi açık bir şekilde aç bırakılmaya soyutlanmaya( sagdece ABD baskısı ile) çalışılıyor, ülke tamamiyle petrol e dayalı ekonomisini mahfetti amerika bunun sebebi bu adamın amerikaya biat etmemesi, ve dedigim gibi maduro zeki bir adam degil, öncekilerde, petrolden gelen parayı alt yapıya gökdelenlere harcadır, venezuellada kentler deva göktelenere sahip, sokaklar amerika havası veriyor başkentte( şehir merkezi) ancak amerika bunlar yola gelmicek diyip planlarını uygulamaya başlayınca, adamlar ortada kaldı, bana biat et petrolünü bana ver sende rahat ol bende rahat olalım diyor...

      esad, kendi halkını bombaladı, bir çok insanlık suçu işledi, mevcut durum yüzünden yada degil, amerika çıkıp işine gelmiyor diye, esad a katil diktatör, savaşın sorumlusu yok olması gereken adam dedi, ama bu gün suriyedi durum yüzünden esadla msaya otura biliriz, diyor, esad a düşman takınan türkiye hükümeti, bir anda züt oldu, amerika dün e kadar kaale alınmayacak yok edilmesi gereken adam dedigi esad ı bu gün masaya oturalım sayın esadla diyor, esad amerikaya el açsa new york ta törenle karşılarlar..

      amerika böyle bir ülke, işine gelmeyen dikatör, işine gelen diktatörde olsa barış koruyucu olur, ve amerikanın düşüncesini kabul etmeyen bedelini öder..

      George W. Bush un ırak işgali sırasında bütün dünyaya calı yayında söyledigi sözü hatırlayalım..

      YA BiZiMLESiNiZ YADA TERÖRiSTSiNiZ
      ···
   tümünü göster