/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +4
    Bak güzel kardeşim 2 oluyor senin bu saçma başlıklarını trendde görüyorum. Tekrarlıyorum kimsenin gibinde değil. Çok paylaşmak istiyorsan Instagram'a koy bu fotoğrafı. Yeter lan sözlük mü instagram mı belli değil.
    ···
    1. 1.
      -2
      bir ton sacma baslik ve foto atiliyor sozlukte sen neden buna kafayi taktin simdi?
      ···
    2. 2.
      +3
      Bir ton saçma başlık açılabilir ve fotoğraf atılabilir çünkü bu sözlüğün olayı buydu 'formatsız sözlük'. Son zamanlarda sözlüğün popülaritesinde düşüş yaşansa da olayı buydu. Efsane dediğimiz bazı başlıklar böyle saçmalıklardan çıktı, @2'ler böyle saçmalıklardan çıktı. Ha mona roza denen erkekten bozma kadın ile senin yaptığını yapan var mıydı evet. Amy pond'dan hala nefret etmemin sebebi budur. Sözlükte kendi bedeni üzerinden prim yapıyordu. Sonraları bir bıraktı geldi falan neyse. Sen ve mona roza denen arkadaş böyle yaparak irrite ediyorsunuz çoğunluğu ki şimdiki çoğunluk 13-18 arası. Düşünün kimleri irrite ettiğinizi. Biraz ilgi toplayacağım diye yemediğiniz küfür kalmıyor. Lütfen rica ediyorum, yapmayın. Tekrarlamaktan bıktım ama kimsenin gibinde değilsiniz. Belli bir süre sonrada unutulur gidersiniz.
      ···
    3. 3.
      -1
      Sozluk kurallarina aykiri bisey yapmiyorum. Herkes nasil ki keyfi olarak istedigi bsligi aciyor istedigi fotoyu koyuyosa bende elbet istedigim seyi yaparim ve bunu istiyorum.
      ···
    4. 4.
      +2
      o zaman tüm sözlük ahalisi ananın kuru zütüne küfretmeye devam edecek
      ···
    5. 5.
      -1
      umrumda mi sence?
      ···
    6. 6.
      0
      o halde ananın kuru zütünü bacının üstüne koyup da gibeyim
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster