/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +5
    uyarıcı maddelere çok kolay bir şekilde tölerans geliştirdiğimiz için doğru bir seçim yapmışsın. fakat kararında(içmediğinde karalar bağlamayacak kadar) alınan uyarıcıların faydalı olduğunu düşünüyorum. sonuçta paracelcus reis "zehri zehir yapan dozdur" diye buyurdu zamanında. suyu bile aşırı dozda alırsan geberip gidersin. bazı zamanlar oksijenin yanında motor yağı gibi kullanmak üzere bir miktar amfetamin ya da kafein almanın kimseyi incitmeyeceğini düşünüyorum.

    bu arada kusura bakmazsan biyolojik dengeni gibiyim. yazdığını okuduğumdan beri niyeyse sadece onu söylemek istedim. kendimi engellemek için çok uğraştım fakat "biyolojik dengemi mahvetmek istemiyorum artık" deyip ellerini iki yana açan bir tip belirdi gözümde ve demin yediğim sucuğun verdiği tatmini bile çekti.

    selam ve dua ile.
    ···
    1. 1.
      0
      selam ve dua ile biraz mdma alırsak nolur panpa
      ···
    2. 2.
      0
      mdma gerçekten muhteşem bir icat. türkiye'de hiç kullanmadım ve kullanmayacağım. insan dışarda içine ne koyuyorlar bilmiyo. onunla alakalı sıkıntı da şahane bir şey olduğu için ve düşüşü hırpaladığı için tekrar kullanım hissiyatını yaşatması. aynı sorun kokain, crack, meth ve eroin türevlerinde de mevcut. o yüzden "kimyasala bulaşmıcan hacı" lafı yaygın. her gün atmadıkça ben zararlı olduğunu düşünmüyorum. festivalden festivale dopamin ferresi yaşamak hoş bir şey.
      ···
    3. 3.
      0
      canım çekti dıbına kodumun iti. keyfim yerindeydi küfür kullanmamayı düşünüyordum. seni uyuşturucuya özendirmekten şikayet edeceğim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster