1. 1.
    +2
    Bu başlık bilmeden konuşan denyolar için açıldı. Bilenlerin bir şeyi bilmesinin hava atacak bir yanı yok. Çakma saat takanlar derneği başlığı açayım başlığı sevmediysen?
    ···
    1. 1.
      +3
      Saatten anlamayanlar için açabilirsin iYi durumdaki üçüncü. istersen bende purolarım, kıyafetlerim, evlerim ve arabalarım için bir başlık açabilirim istersen.. Sidik yarıştırabileceğin kişilerle konuş dostum alkoldende senden daha çok anlarım bu arada ama havasını yapmam, kimseyi kötülemem. Viski içerken yanında çikolata yiyen 1ini içki içmeyi bilmiyor diye yargılayan 1isinin ders vermesi ilginç...
      ···
    2. 2.
      0
      Her türlü versus atılır. Ama capslı nickli olacak.
      ···
    3. 3.
      0
      Aynen la zevk meselesi annenin am suyunu sampanyama katar içerim huur çocuğuna bak
      ···
    4. 4.
      +5 -1
      Adam enteresan amk milletin içki zevkini eleştiriyor. Babam kendimi bildim bileli sek viski içer ( arkadaşa hak verdiğim tek nokta viskiye 1 şey karıştırılmaması ) her zaman yanında çerezi toblerone u olur. atletik atlet inde dediği gibi istersen ananın am suyunu katar içer zevk bu. Senden daha çok içki içmişliğim, hazırlamışlığım vardır. Tipsy Bartender kim desem belki cevap veremeyecek adam gelmiş artistlik yapıyor. Ayrıcaaaa, atmayanı gibeyim, her yere nickimi kazır gene atarım. Sağdan soldan milletin evinin fotosunu atacak halim yok, video da çekeriz. Çakma saat dediklerinin arasında 2000-4000 TL olanlarıda var bu arada haberin olsunda..
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster