1. 2426.
    0
    bir trabzonsporlu olarak şunu diyebilirim ki "hafife alınmaması gereken bir kuranın ikinci ayak maçı, liverpool takımını duymuştum".

    herkesin kura için düşünceleri, tahminler, talepleri vardı trabzonspor taraftarları içinde. ve bir grup sadece bir takıma odaklanmıştı. liverpool.

    benim de aralarında bulunduğum bu grup özellikle muhtemel rakip sayısı 5e düşünce emindi liverpool ile eşleşileceğinden. ben şahsen liverpool ile eşleşmek için dua ettim. anfield road'da liverpool-trabzonspor maçı izlemek en büyük uktemdi malesef imkanları zorlasam da şu saatten sonra uktemin gerçek olması pek mümkün değil, sadece avni aker ayağıyla yetineceğim. bu bile yetiyor şu an.

    ben kendimi 20 gün sonra, trabzonspor kale arkası tribününde, atkımı havaya kaldırmış, bir şarkısın sen şarkısını söyleyip, ağlayarak görebiliyorum. anfield road'da bize her yer trabzon diye bağıracak olanları da kıskanıyorum.

    matematiksel ve mantıklı olarak turu geçmenin büyük mucize olduğunun farkındayım.

    ama ben o gün liverpool'u o sahaya gömmüş, dünyayı şaşkınlıklara sevketmiş büyük efsane trabzonsporumun tekrar doğacağına inanıyorum.

    ben o günün hikayesini dinleyerek büyüdüm, babam bana hep o maçı anlattı, tribünlerde sohbet etme şansı bulduğum amcalar ne barcelona zaferinden, ne inter milan zaferinden bahsettiler. hep o maç. ve ben artık üzerinden 35 sene geçmiş o maçın mutluluğunu yaşamak, elenmenin acısını yaşamaktan kurtuluyorum.

    şenol güneş'in yerinde onur recep kıvrak,
    ali kemal denizci'nin yerinde ibrahim yattara,
    necmi perekli'nin yerinde umut bulut'u izleyeceğim.

    o maçta giyilen efsane forma olacak üzerimde. babamın o tribünde olduğu yaşta, ben de olacağım.

    şimdi bana diyorlar ki liverpool 10 tane atar. liverpool paramparça eder, liverpool savurur sallar.

    bilmiyorlar ki trabzonsporlu olmak tek başına dünyaya kafa tutmaktır. bilmiyorlar ki trabzonspor'a yapılmaması gereken tek şey onu hafife almaktır.

    bu kura çekildikten sonra spiker bir cümle sarfetti, dikkat eden oldu mu bilmiyorum.
    "there are some monumental ties like liverpool-trabzonspor"

    veya liverpool forumlarına göz atan oldu mu acaba?

    uefa.com haberi bu şekilde yayınladı:
    http://www.uefa.com/ ... eague/news/newsid=1511166.html

    arşivlerden çıkarıldı efsane maçın videoları ki izlemenizi kesinlikle öneririm(türk futbolunun büyüklerinin avrupada eşleştikleri en zayıf takımlardan dahi 7 yediği dönemlerde, milli takımın galibiyetinin olmadığı dönemlerde dünyaya kafa tutan çocukların videosu)

    http://www.ligtv.com.tr/v...ohaber/?r=1&hid=76147

    ben 10 saattir, kura çekildi çekileli oturamıyorum. duramıyorum.

    değil 8, iki maçta 35 tane de yesek yaşamak isteyeceğim şeyi yaşamam müjdelenmiş.

    dalga geçiyorlar, daha şimdiden gülüyorum.

    trabzonspor henüz her şey bitmedi demektir. trabzonspor, dünyanın her köşesinde bordoya mavi cevabının gelmesi demektir. trabzonspor dünyanın en büyük şehir takımı demektir.

    şu kuradan sonra korkan, ürken, üzülen, morali bozulan adamın da trabzonsporluluğundan şüphe ederim.

    bu duyguları yaşadık biz
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster