/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +5
    Son cümlede altıma işedim amk
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa ben düzgün konuştukça bu kız hep böyle yazıyor sence neden?
      ···
      1. 1.
        +5 -1
        Sorunun cevabı sorunda gizli dıbına koydugumun kılıbık kılıklı LBGTI bayrağı taşıyan huur evladı. Git gib kızı sende rahatla o da rahatlasın. Bıktım sizin şu düzgün ayaklarınızdan. ironi olduğunu biliyorum ama böyle am salaklar var bu yazıyı görüp ibret alsınlar.
        ···
      2. 2.
        0
        Kanka niye böyle dedin üzdün beni ben düzgün bir ilişki olsun istiyorum öyle ciksli meksli olmasın ben kendimi karıma saklıyorum.
        ···
      3. 3.
        +2 -1
        Seninde amk karınında, sevgilininde amk. At yannanı, düzgün ilişkide sex olmuyor mu ? Ya da şimdi sex yaptıgın karıyla evlenemiyon mu ? dıbına koduma bak ya. O am o yannan sizde birbirinize gösterip işeyesiniz diyemi var sadece ? Yaşınız 17- ise bilemem
        ···
      4. 4.
        +2 -2
        Sen ortam huursusun diye herkes öyle mi olsun anasının mor kafasını gibtiğim
        ···
      5. 5.
        +1 -1
        Sana terbiye vereni zütünden gibeyim ben. Seni doğuranın amk. Ulan anasının leşini gibtiğim düzgün ilişkide sex olmuyor tabi. Yoksa ananın şimdiye kadarki sevgilileri yüzünden baban bakire amcığı gibemezdi. Adam kendisini karısına saklamak istiyormuş olamaz mı gibik. Herkes senin bacın gibi önüne gelenle gibişmek zorunda mı. At kafası sex yaptığın karıyla evleneceğinin garantisi var mı? Onu geçtim gerdek gecesi özeldir huur çocuğu. Senin sevgilinle gibişmene benzemez. dıbına koyduğuma bak ya. O am o yannan sen başkasına soktur, başkasına sok diye yok. Namus denen bir şey vardır yoksa herkes her önüne gelenle gibişirdi hayvanlar gibi. insansın sen insan beynini gibtiğim. Niye? 17- olan gibişemez diye bir kural mı var huurnun çocuğu.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster