/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -2
    Aslında hepimizin zamanında yaptığı, bazılarımızın kazığı yiye yiye anca fark ettiği bir olaydan bahsedeceğim. Kadınlar siz onlara değer verdiğiniz halde neden giderlere cevap olacak bir yazı bu iyi dinleyin amk.

    Yüzüne bile bakılmayacak, suratına tükürmeyeceğiniz kızların zütünü kaldırmayı nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum.

    Siz kızlara fino köpeği gibi hareketler yapıp tutarsız davranışlarda bulunuyorsunuz. Her kadın erkek arkadaşını değiştirmeye çalışır, hayalinde ki erkeğe ne kadar yaklaştırabilirse o kadar iyidir onlar için.

    Ama siz o sırada fino köpeğine dönerseniz kendi saygınlığınızdan adamlığınızdan vazgeçerek kızın istediğini sandığınız karaktere bürünürseniz kız da, amk benim erkek arkadaşım pısırık gibi davranıyor der.

    Orada ince bir çizgi var amk o çizgiyi geçerseniz züte gelirsiniz.

    Kimse beni değiştiremez triplerine girmesin bu şeyler ufak ufak başlar hemen örnekle belirteyim.

    Örnek1:
    Kız_ Aşkım ne yapıyorsun.
    Erkek_ Arkadaşlarla oturuyoruz.
    Kız_ Arkadaşların kimler?
    Erkek_ Erkan, mehmet bir de Aysel hayatım.
    Bu taktan noktaya hepimiz gelmişizdir kız Erkan ve Mehmeti kötü arkadaş Ayseli de huur kabul etmiştir, ilişkinin başlarındaysa eğer fazla belli etmez iki bozuk atar ne olduğunu bişe anlamazsınız ama asla unutmayacaktır. Aysele geçmiş olsun amk Erkan ile Mehmet bi süre sonra unutulabilir ama Aysel ezeli rakiptir.

    Burada yapılmaması gereken Ayselin yaşı küçük ya da sizden fazlaca büyükse onu söylemek olacaktır, veya Ayselin mehmetin kuzeni, sevgilisi olduğunu falan söylemeniz ilerde sıçmanızı sağlar.
    Aysel size o gün olmasa da daha sonra sorulacaktır.
    Cevabınız Aysel bizim arkadaşımız kardeşimiz gibidir korur kollarız, hem zamanı da geldi ciddi bir ilişkideyiz seni merak ediyor bayağı anlattım seni, sizi tanıştırayım haftasonu. Olmalıdır. Burada önemli olan kızı anlık savuşturmamanız gerektiğidir, tanışmak güven göstergesidir kızın içini rahatlatır, koruyup kollamanız kıza karşı güçlü olduğunuzu gösterir. O saatten sonra Aysel gibinde olmaz kızın.

    Ama kendine güvenmeyen bir kız arkadaşınız var ve o kız kezbansa eğer Aysel unutulmayacak her kavgada yüzünüze çarpılacaktır. O noktadan sonra kız size daha fazla ilgi gösterecektir neredesin, ne yapıyorsun, kiminlesin, yanında kim var soruları artacaktır. Siz bunu sizi sevdiği için söylediğini söylüyorsunuz ama bunlar kıskanıyorum amk olayıdır. Sizinle zaman geçirmeleri artacak fakat öteki yandan şu kim bununla neden samimisin artacaktır.

    Bu yazdıklarım hep istediği kişiliğe sizi getirmek için yapılan şeylerdir. ilişki ilerledikçe bunlar daha belirgin olacak oraya gitme, şunlarla yan yana gelme, hayır onun olduğu ortamda sen olamayacaksın gibi kezbanlığın son noktasını size yansıtıp hayatınızı gibeceklerdir. Siz benden ayrılacak amk diyip istediklerni yaptıkça hızını alamayan kızımız ağızınıza sıçmaya devam edecek ve bir süre sonra bununla mı uğraşacağım lan ben diye ya siz ayrılacaksınız ya da o ayrılacak.

    Buraya ara ara yazacağım takipte kalın .
    ···
   tümünü göster