/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Sizin ırk seçiminize atlatayım diyelimki kergit siniz meydan muharebesini hallettiniz güç bela siegelerde ne halt yemeyi planlıyorsunuz (KUŞATMA) mount AnD blade de şansınız yaver gitmediği yada merdivende sıkışmadan surlara çıkamadığınız kergitlerle pirus zaferinden başka bir şey alınmaz. Şunu unutmayın at seviciler:Milletlerin bayrağı vardır, o bayrağı tutan bir kral vardır, o kralda kalede kalır ve siz onu o kaleden alamazsanız asla gerçek savaştan galip çıkamazsınız. Tecrübe ile sabittir.
    ···
    1. 1.
      +3
      Oyunu bu kadar içselleştirme amk
      ···
    2. 2.
      +1
      ama kergitlerle meydan muharebesi yapmak kadar eğlenceli birşey yok. Ordun atlılardan oluştuğu için düşmanın etrafını kolayca sarabiliyorsun. Atlı okçuları zaten efsane hızlarının okçulukta olan ustalıkları ve hareket kabiliyetleri sayesinde düşmana kan kusturuyorlar. Genellikle atlı okçuları ikiye ayırıp düşman kanatlarını zayıflatıyorum. Sonra kargıcılar ile kanatları yardıktan sonra merkez birliklerini kuşatıyorum ama ciddi ciddi kale kuşatma yapacağım diyorsanız nord ırkı üstüne tanımam. Bu arada kergitler ile oynarken düşmanı düzlük alanlara çekmeye gayret gösterin çünkü bizim amacımız atlıları olabildiğince hızlı kullanarak düşman birliklerini çevreleyip yok etmek.
      ···
    3. 3.
      +1
      E tamam doğru ama ben kalkıp ayakta yürümeyi unutmuş kergit mızrak ısı ile nasıl 350 askerli praveni alayım? Meydan muharebesi zevkli evet ama bana harlausuu tutup praven zindanlarında tıkmayı vaat edemeyen orduyu ne edeyim adam 650 asker + lordlar ile uxhala kurulmuş adamın tek kalesi o ve anca ben ta sariz tarafına gidince çıkıyor ve o ara köpek gibi ordu yapıyor şehirde
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster