/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -10
    Asıl sorun ney biliyor musun yalak? ANLATAYIM!

    dexerin oğlunun şu an en ucuzu 2 trilyon olan 8 gemiden oluşan filosu var. Ülkeye bir katkısı yok.

    dexerin kızı baş danışman. Aylık en kötü 10-15 bin TL maaş alıyor ve ülkeye faydası yok. (36 tane danışmanı varmış bu arada dexerin)

    dexerin kendisinin zaten mal varlığı arşa yükseldi. Karun’da, Firavun’da olan kadar. Ülkeye zarar vermekten başka ne yapıyor belli değil.

    Yancılarının tamamı zengin, fabrikatör şu bu. Bu adamların da çoğunun bu ülkeye faydası yok. Dertleri ceplerini doldurmak.

    16 YILDIR ÜLKEYE BiR GRAM FAYDASI DOKUNMADAN TRiLYONLARCA LiRA PARA KAZANAN, ÜLKEYi SOYAN, SÖMÜREN BU iNSANLARI KORUDUNUZ. BiR KELiME ETMEDiNiZ MAL VARLIKLARI HAKKINDA AMA BiR iNSANI ELEŞTiRMEK, KARALAMAK iÇiN 2BiN TLLiK CEKETi DiLiNiZE SAKIZ ETTiNiZ...

    ASIL SORUN, SiZiN GiBi huur ÇOCUKLARININ VAR OLMASIDIR YALAK!!! SiZiN KULA KULLUK ETMENiZDiR SORUN!!! SiZiN SAHTEKARLIK YAPMANIZ ve ASLA UTANMAMANIZDIR SORUN!!!

    ···
    1. 1.
      +6 -4
      Ne boş yaptın ha
      ···
      1. 1.
        +3 -3
        Kes lan kahpe evldı ak bin!
        ···
    2. 2.
      +1
      Akpye olan düşmanlığın gözümü kör etmiş geek panpam, senin bu tarz bikaç entryni daha gördüm ve bu kanıya vardım
      Yani, yanlış yapıyosun. Bu adamın yanlış yaptığını kabul et, gene de oyunu bu adama ver. Ama kabul et
      Yaptığının neden yanlış oldugunu bi örnekle açıklayım. 2 adam var. Birisi bi çocuğa tecavüz edip öldürmüş bi sapık cani herif. Diğeri de bi kıza gece laf atıp onu 10 dakka boyunca takip edip sözleriyle taciz edip kızı rahatsız etmiş,
      Tamam, ilk adam katiksız huur çocuğu evet, ama ikinci adam da yanlış yapmış. Bunu kabul et. ilkinin yaptığı çok büyük suç ikincinin yaptığı ufak suçu yok etmez. Kabul et. Chpyi de eleştirebil hataları olduğunu kabul et gene de oyunu ver chpye. Aksi türlü çomar dediğimiz arkadaşlardan farkın kalmıyor. Zaten objektif bi şekilde baktığında tum partilerin birbirine az çok benzer olduğunu onlardaki koltuk hırsını ve iktidara geçince onceki partiden çok daha iyi yönetici olamayacaklarını benzer şeyleri yapacaklarını görüceksin bencene. Bu son cümle kendi fikrim katılmayabilirsin. Seçimlerde kötünün iyisini bulmaya calışıyoruz hiçbirini sevmiyorum.
      Neyse, okumaya üşendiysen özet: muhalefeti eleştiren adama hükümetin hatalarıyla cevap verirsen çomardan çok da fark kalmayacağinı düşünüyorum.
      ···
      1. 1.
        +2
        Güzel söylemişsin, hoş söylemişsinde ben de sana bir şeyden bahsetmek isterim.

        Senin yazdığın “birisi bir çocuğa tecavüz edip öldürmüş” örneğini okurken aklımda canlanan o insan akpkk taraftarı birisiydi.

        Nedeni basit, ülkenin her yerinden gelen çocuk tacizleri, tecavüzlerinin, kadın cinayetlerinin, tecavüzlerin, camilerde yaşanan fuhuş skandallarının, hırsızlığın, pisliğin, adiliğin altından hep ya cemaat çıkıyor ya milliyetçi geçinen yavşaklar ya da ak çomarlar...

        Nereden biliyorsun diye soracak olursan, polis kaynaklarından, kullandıkları facebook profillerinin ifşalarından, haberlerden, basıldıkları yerlerden (cemaat yurdu, cami vb.) ve bizzat kendi ağızlarından yaptıkları açıklamalardaki ifadelerinden.

        Bunları anlatmak isteriz ama uzun sürüyor, cahil gençlik de okumak istemiyor yazılanları GERÇEKLERi. Duydukları yalanlara inanmayı tercih ediyor...

        Camide fuhuş yaparken basılan imam. (Suri sakso arabada 5 evde 15 camide 105?)
        Özgecan’ı tecavüz edip yakarak öldüren şerefsizin faceden paylaştığı ve basına yansıyan ifşası. (Milliyetçi bir huur çocuğuydu bu da.)
        Cemaat evlerinde tecavüze uğrayan çocuklar. (Sussunlar diye ailelerine belediyelerden sosyal yardım verilen çocuklar.)
        Şort giydi diye darp edilen kadına saldıran yobaz. (Şehvetim kabarıyor diye demeç vermişti hatırla.)
        Cemaat adı verilen fetönün ele başına “dön ne olursun bitsin bu hasret, ne istedin de vermedik” diyen parti lideri. (dexer)
        Ülkeyi hortumlayıp trilyonlarca lira servetini yurt dışına kaçıranlar. (dexer)
        ihaleye hile katıp devleti dolandıranlar. (Devleti soyanlar.)
        Torpille kadro alıp, iş yapmayan asalaklar... (Hakkı yenen garibanlar?)

        BU YARATIKLARA OBJEKTiF OLARAK BAKTIĞIN ZAMAN GÖRECEKSiN Ki HEP AYNI KESiMiN HEP AYNI iDEOLOJiNiN SAVUNUCULARI BUNLAR!

        Sonra tercih yapmak gerekiyor, BUNLARDAN BiRi MiSiN YOKSA BUNLARIN KARŞISINDA MISIN?

        Hesap basit. Bir nefret varsa ortada sebebi de var. VE BENCE BU NEFRETiN SEBEBi HAKLI.
        ···
   tümünü göster