/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4 -1
    babam neden beni pencereye çektin ki? Ne var burada diye sordu.. ama söylesemde inanmazdı o yüzden "baba çok kalıplı bi köpek vardı onu gösterecektim sana" dedim.
    Babam o akşam bana her gün geç geleceğini söyledi. işleri artık biraz daha geç bitecekmiş (yoğunlaşmış)

    o gün erkenden uyudum. Ertesi gün yine okuldan çıktım ve eve girdim. Ama o pencereye inanın bakmak istemiyordum. Biraz akşam olmasını bekledim (yine çıkar diye) aslında korkuyordum ama o pencereye ne olursa olsun bakacaktım.

    Saat yaklaşık 21:00 civarıydı... oturma odasında televizyon izlerken bir anda kendi odamdan kalın bir erkek gülme sesi geldi.
    Yavaaaşça parmağımın üzerine basarak yan odaya yani kendi odama doğru ilerledim.. ama gördüklerim karşısında dilimi yutacaktım neredeyse. Içeri girmeden kapının ucundan pencereye baktığımda, pencerenin dışarı tarafında ellerini düşmemek için pencereye tutturmuş. Geçen gün gördüğüm siyah ve griye kaç bi silüet vardı. Ama onu daha iyi görüyordum artık. Ona baktığımı anladı ve gözlerini benim üzerime dikti. Evet gözleri vardı. Nasıl anlatsam ; yeşil, kırmızı karışımı bir göz ve büyük sivri dişleri olan bir ağzı vardı.

    Ben ona bakıyordum o da bana. kalp atışım o kadar hızlıydı ki ; kafamda hissediyordum ve başımı ağrıtıyordu.
    ···
   tümünü göster