/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +10
    Aslında Düello'yu tek başınıza tamamlamanız gerekiyor, ancak eğer siz aynı yola baş koymuş arkadaşınızı da bu programa dahil etmek istiyorsanız hiçbir sıkıntısı olmaz.

    Benim hedefim olabildiğince insanın hayatını değiştirmek ve bulunduğu vaziyetten çekip hayatını olması gereken standartlara soktuğumdan emin olmak.

    Oyunu nasıl kazanacaksınız?

    1. Gün ila 30. Gün arasında herhangi bir noktada randevu ayarlamayı başardığınızda kazanırsınız.

    Randevu, henüz tanıştığınız bir kadınla planlı bir ikinci buluşma demektir.

    Örneğin, bir barda bir kadına yakınlaşır, telefon numarası alışverişi yapar ve iki gün sonra kahve içmek için tekrar buluşursanız bu bir randevudur.

    Bir alışveriş merkezinde bir kadınla konuşur ve o gece bir barda buluşmak üzere sözleşirseniz ve o kadın sadece sizi görmek için o gece o mekâna gelirse bu bir randevudur. Telefon numarası alışverişi yapmasanız bile.

    Özünde, bir kadına yaklaştığınız ve o kadının sizi ileriki bir saatte ve tarihte tekrar görmeyi kabul ettiği -ve görüşmeye geldiği- her senaryo bir randevudur.

    Bir sonraki entry'mde 1. Gün görevlerinizi vererek Düello'yu başlatıyorum.

    Keyfini çıkarın ve hileye başvurmayın.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Yarram düellonun konusu 30 gün içinde başarısız olmak değil miydi? ;D Bir buluşmanın randevu olması için ikinci kez buluşmanıza gerek yok. ilk buluşma da randevudur.
      ···
    2. 2.
      +1
      Seni eksilemek için giriş yaptım aq davarı
      ···
   tümünü göster