/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +7
    Hemen herkes, farkında olsa da olmasa da kısıtlayıcı bir inançla engellenir. Dolayısıyla sizi yabancılarla konuşmanız için sokaklara salmadan önce havayı şöyle bir temizlemek ve randevulaşmakla ilgili en sık rastlanan kısıtlayıcı inançlardan birkaçını çürütmek isterim.

    KISITLAYICI iNANÇ: Gidip o kadınla konuşursam beni görmezden gelecek - dahası, beni utandıracak bir şeyler söyleyecek.

    GERÇEK: işte sizi şaşırtması olası bir gerçek: Kadınlara yaklaşmanız ne kadar zorsa kaba bir şekilde geri çevrilme olasılığınız da bir o kadar düşüktür.

    Neden mi? Çünkü çoğu insan -kendini tehdit altında hissetmediği sürece- nazik ve cömerttir ve utangaç bir adamın herhangi birinin gözünü korkutması pek olası değildir. Olabilecek en kötü şey, kadının size nazikçe özel bir görüşme yaptığını söylemesi ya da yine kibarca tuvalete gitmek için izin istemesi olur. Negatif olasılıkları kafanızda döndürmek duygusal sağlığınızı olumsuz yönde tetikler. Bunun yerine çıkın ve kadınlara yaklaşmaya başlayın. Ters gideceğini hayal ettiğiniz çoğu şeyin asla olmayacağınızı fark edeceksiniz.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Nereye olmayacak amk Türkiye'de yaşıyoruz. Adres soruyorsun gibecekmişsin gibi tepki veriyorlar. Türkiye'de olmasaydık bu söylediklerin geçerli olabilirdi ki Avrupa'da geçerli de. Hiç tanımadığın bir kızla tanışmaya yeltenirsen -eğer kız medeni bir tip değilse- sana abaza muamelesi hatta sapık muamelesi yapar.
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        bugun basima geldi. kiz arkadasim evime kopegiyle birlikte kahvaltiya gelmisti. yan komsuda kalan iki kiz kendi kapilarini actilar. kopegi sevdiler kiz arkadasimla tanistilar sohbet ediyorlardi o sirada benim evin kapisi acikti disariya menemen kokusu geliyordu. yazik canlari ceker diye gelin beraber yiyelim isterseniz dedim. giblemediler. (sesim az mi cokmu cikiyor genelde anlamam ondan dolayi duymamis olabilir diye)tekrar soyledim. amcik huur yuzunu tripli bir sekilde bana döndürdu kafasini cevirdi amini irzini gibtigim sonra bunlar kapilarini kapatip evlerine gectiklerinde ben hala sinirliydim elimdeki menemen bicagini o huurya saplayasim vardi. sinirlerime hakim oldum evdeki
        tahta sandalyeyi yere vura vura paramparca ettim. sonra menemeni de yaktim sinirimden. ulan ne guzel pazar sabahim vardi mutluydum menemen yapip kiz arkadasimla balkonda yiyecektik. anasini bacisini gibtigimin kan emici kasar huurlari bak gene sinirlendim. egerki hapise atilacagimi bilmesem o kizin butun kemiklerini etlerini bicakla paramparca edip balkondan butun kizlara ibret olsun diye sallandirip mandalla asardim.
        birader bak ben sinirli bir insan degilim tipimde gayet iyi yakigibliyim cogu kiz sevgilim olmadigi zamanlar neden olmadigina sasiriyor.
        hic sinirli bir insan degilim ben insanlara kibar iyi niyetli yaklastigimda karsidaki boyle davraninca ayar oluyorum amk.
        gibtirgit adet zamani sacma sapan ruh hali durumlarini baskasina yansitma aminakodumun huursu. sen beni taniyormusun ben sana kotu birseymi dedim sen kimsinki bana boyle davraniyorsun moduna giriyorum sinirim ondan. yoksa normal zamanimda dostoyevski okuyorum.

        https://eksisozluk.com/entry/68309162
        (bkz: kadinlardaki mantik hatasi)
        (bkz: sözlük neden erkeklere özeldir)
        (bkz: kızlar için yakışıklılık her şeydir)
        (bkz: siz erkek olmak)
        (bkz: bu ülkede erkek olmak kolay değil)
        (bkz: erkek kadına her zaman hükmedecek olan cinstir)
        (bkz: kadınlar ve erkekler eşit değillerdir)
        (bkz: kızlara değer veren erkek net gerizekalıdır)
        (bkz: kadınlar dünyaya gönderilmiş olan bir lanettir)
        (bkz: evet evet erkekler sapık yhaa)
        (bkz: beyler aslında erkekler seçici cinsiyettir)
        (bkz: kadın erkek eşittir deyip nafaka kabul etmek)
        (bkz: erkek kadından daha güzeldir ama bunu bilmez)
        (bkz: erkekler her alanda kızlardan üstündür)
        (bkz: kadın erkek eşitse kadınlar niye askere gitmiyo)
        (bkz: erkeklerin soyu tükensin)
        (bkz: kızlar önce efendi çocukları reddeder)
        Tümünü Göster
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Kızlar kapıyı nerden açtı amk anlamadım. Nasıl tripli bir şekilde la? Ya bırak amk giblemedi diye niye bu kadar takıyorsun, kaldı ki giblemek zorunda mı. Ha ben de bu duyguların aynısını görüldü atan kaşarlara karşı hissediyorum orası ayrı. :P
        ···
      3. 3.
        0
        yan komsu kendi kapisini acti.
        kiz arkadasimda benim kapinin onunde
        kopegiyle gelmisti. o sirada bunlar tanistilar sohbet etmeye basladilar. kopegi sevdiler
        ···
      4. 4.
        +2
        Hiç sinirli değilmişsin kankam
        ···
      5. 5.
        +1
        He amk köpek senin sandım ben
        ···
      6. 6.
        +1
        xdddddd
        ···
      7. 7.
        -2
        Bu entryler ne oç. Kızlara değer vermeyen erkek net huur çocuğudur. Kızlara tabii ki değer vereceksin ama her kıza değil. Sevdiğine. Kızlara insan olduğu için değer vereceksin, cinsiyetçilik yapmayacaksın, hepsi bir değil. Ha ben de erkek üstünlüğünü savunan biriyimdir ama yobaz da değilim bu konuda. Kızlara am olarak değil insan olarak bakacaksın pampa. Ben sadece iç dünyamda onları am olarak görüyorum, reelde amlarını ıstırırım onların. (: Erkekler yarrama seçici cinsiyet, erkek yarrama kadından daha güzel aq.
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +1
      Bu sefer de artıladım kankam
      ···
   tümünü göster