/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 151.
    +5
    soru-cevap:

    "2. Günü yazmayı yeni bitirdin ve daha 28 gün var. Yazdıkların gayet mantıklı ama diğerleri gibi yazıyı bitirmeden gitmen faydadan çok zarar olur. Şuan ilgi az ve daha da azalacak yine de yazmaya devam edecek misin?" -yobazdeist

    cevap: Hiç kimse de olmasa başlıkta yazmaya kalan 28 gün boyunca devam edeceğim. Aradan çok uzun zaman geçse bile illa birisi denk gelecek ve okuyacak bu yazıları. Hiç yoktan bir insan da olsa hayatı güzel yerlere gelmiş olacak.

    Şu an kimsenin olmaması veya kendini belli etmiyor olması, başlığın kimse tarafından okunmadığı anldıbına gelmez.

    içinizdeki bu yanılgıyı anlayabiliyorum, zamanında ben de incisözlük'te en eskisinden en yenisine kadar kişisel gelişim vaad eden başlıkları okudum, yarıda kesildiklerini gördüm aynı zamanda okuduğum kadarıyla faydalarını da gördüm.

    Lakin yazdıklarım diğer başlıklar gibi sizi gaza getiren oturduğunuz yerden değişime uğrayacağınızı söyleyen yazılar değil fark ettiyseniz. Bu değişimi ancak ve ancak siz başarabilirsiniz, ben ise sadece sizin yanınızda olurum ve nasıl hareket etmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Onun dışında her şey sizin elinizde, bu hayat sizin çünkü.

    Diğer başlıklardan farklı olarak her gün size teorik bilgiler vereceğim ve her gün uygulanması gereken stratejik saha görevleri, uygulamalık dersler vereceğim. Uyguladığınız takdirde mutlak başarıyı yakalayacaksınız. Geriye dönüp baktığınızda ise hayatınızın en verimli geçirdiğiniz 30 gününü görmüş olacaksınız.
    ···
    1. 1.
      +1
      yazmaya devam et
      Hiç yoktan bir insan da olsa hayatı güzel yerlere gelmiş olacak.
      ···
   tümünü göster