/i/Tespit

  1. 1.
    +39 -8
    akp bi proje
    başarılı bi proje.

    önce eğitime sızdı amerika, sonra feto yarattı.
    fetonun eğittiği gençler ve kaybettirdiği beyinler akp nin oy çokluğunu ele geçirmesini sağladı.

    ülkenin gençleri aptallaştı, aptallaşan iyice bozulmuş dine kaydı. ordan da akp aldı yürüdü.

    azcık bi kültür vardı, gelenek vardı insanları birbirine bağlayan. bağlama gücünü ayrıştırmak için kullandılar, insanlar asla yan yana gelemez oldu.

    sistem vardı atatürkten kalma, ki o da devşirme. o da gitti, adı yeni türkiye oldu. başa bi şekilde geçen tüm boruların sahibi oldu.
    insanlar tayyara inandı, tayyar ölünce hadi bakalım ülke kimlere kaldı?
    adamın damadı maliye bilmemnesi :D ve artık bu normal gelmeye başladı insanlara. ok.

    din vardı elde yine ufaktan aptalca da olsa, dini dini anlamamışların eline teslim ettiler. cin demek yasaklanmış tvde, lol. olmayan bi şeyi daha da olmayan bi şeye evrilttiler. bunlar islamı mı yüceltiyo? ufacık çocuklar taklu zütleriyle gülüyolar allaha. bi bakın etrafa ghdfg

    artık sınırların pek vasfı yok dünyada, ya da savaşlarda pek de silah kullanılmıyo. şirketler var, para var. ekonomi var. pardon ekonomi yok. damat var.
    hatırlıyo musunuz kapitülasyonlar vardı lisede ortaokulda anlatılan. gerçi lisede ortaokulda anlatılanları da başkaları seçti zamanında. o yüzden her ilde üniversite var artık. liseden beter çoğu, okumak da pek okumak değil.

    oy vermek gibi oldu, seçim gibi. üniversite mezunuyum, oy kullanmaya gidiyorum= yokum/olmayacağım.

    neyse, oylar akpye, ülke artık biliyorum umrumuzda değil. çünkü kalmadı. çorbanın dibi gibi, soğuk ve katılaşmış biraz. kim giber çorba dibini?

    kötü haber, ona da ihtiyacı olan insanlar var. onları da yarattılar. her şeye boyun eğilmeye başlandı. gerçi haklılar da, allahın köylü savaşçılarını her şeyi bilek sanan insanları doldurdular şehre. ama şehri oluşturmadan, herkes kendi mahallesinde ücra köyünün aptal geleneklerini yaşatmaya çalışıyo.
    teşekkürler fikirtepe.
    ···
   tümünü göster