/i/Kültür Sanat

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +90 -2
    aptal biri olduğunu düşünmüyorum. herkes her şeyi sevmek zorunda değil. ben de şişman kedilerden hazzetmem mesela. fakat rus edebiyatı gibi saçaklı ve geniş bir edebiyata sıkıcı demen biraz canımı sıktı. masamın üzerinde usb çoğaltıcı var, kablosu yaklaşık olarak 14-15 santimetre. onu kenara koyup masanın üstüne seni oturtmamla ilerleyecek bir süreci düşledim. hoşuma gitti.
    ···
    1. 1.
      +10 -1
      bense aşırı severim şişman kediyi. oturduğum kattan dolayı evde beslediğim kedi iyice şişmişti. hayvanın yanakları falan oluyor böyle. sonra taşındım hayvan giriş katta olduğum için gezip tozup eve geliyordu. sonra zayıfladı. derisi sarktı. çok mağduruz. tlc ye başvurmayı düşünüyoruz.
      ···
    2. 2.
      +7
      sohbetin çok hoşuma gitti. akşam seninle yoğurt hakkında konuşmak isterim. + puan
      ···
      1. 1.
        +7
        ev yapımı yoğurt konusunda kırmızı çizgim var. hazır yoğurt yiyen adamla bu konuyu irdeleyemem kusura bakma
        ···
      2. 2.
        +9 -1
        Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Siz ne tür bir yiğitsiniz? Ben yoğurdun ekşi ve sulu olmasına dikkat ederim. Sade olmasından ziyade ekşi tat en azından ağızda kalıcı bir tat bırakıyor. Meyveli de olur tabi.
        ···
      3. 3.
        +6
        konu çok ilgimi çekiyor ve elim ayağım titriyor şu an. mesaim bitsin, kahve yapayım, sigara sarayım, sigarayı tüketeyim ve geleyim. lütfen beni bekleyin.
        ···
      4. 4.
        +11
        söylediklerimi yaptım ve geldim. tüm gün buraya kavuşmayı beklemiştim, artık seviyeli bir şekilde tartışabiliriz. en güzel yoğurt birşah süzme yoğurttur. aksini iddia edenin anasının dıbını gibeyim.
        ···
      5. 5.
        +2
        Ben de sizi bir beyfendi sanmıştım. Birşah yoğurt konusunda düşüncelerimiz çelişmekte. Bu konuda bir pgiboloğa görünmeyi düşünmüş müydünüz? zira hayatımda ilk defa favorisi a101 yoğurdu olan biriyle konuşmaktayım.
        ···
      6. 6.
        +2
        süzme yoğurt beni çok bunaltır. ben yoğurdu ev yapımı ve sulu severim. annem çok uzakta oturmadığı için genelde yapar ve haftasonları yanına gittiğimde bavula koyar. ama yoğurdu valize dökülmesin diye sürekli süzer. bu yüzden beni arafa sokuyor. o süzme yoğurdu hafif koyu mu yesem yoksa ayran mı yapsam bilemem çoğu zaman.
        ···
      7. 7.
        +8
        muhabbetiniz anlamsızca rahatlatıcı. sakinleştim. bozmayın. sessiz sessiz okuyorum.
        ···
      8. 8.
        +1 -1
        uykum var. yarın da okulum. moralim bozuk. karnım tok sırtım pek kendi dairemde yaşıyorum annemler alt katta. sizi giberim. çok mutsuzum. kötüyüm lan. oğlum birisi beni sarsın sinesine. kız tercihimdir.
        ···
      9. diğerleri 6
    3. 3.
      0
      En güzel yoğurt bim dost yoğurttur
      ···
    4. 4.
      +1
      Okurken eğlendim
      ···
    5. 5.
      +1
      Lan siz inci sözlüktesiniz yoksa ben mi yanlış geldim?
      ···
    6. 6.
      0
      güzel bi giriş
      ···
    7. 7.
      +4
      Çitayı yükseltmeyin oruspu çocukları ananızın dıbını Bimde giberim
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster