/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -1
    bazı andavallar hala anlamak istemiyor. ulan gerizekalılar adamın yazdığı manifestoyu okumadan adamı destekler nitelikte aptal aptal şeyler yazmayın tamam anladık müslüman düşmanısınızda yaşadığınız ülkeye de mi düşmansınız?
    manifestoda yazanlara bakın:

    1-Saldırıyı 2 yıl önce planlayan Tarrant\'ın manifestosunda Türklerle ilgili bir bölüm de yer alıyor. \"Türklere\" başlıklı bölüm şöyle: \"Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz\'ın Doğu yakasında.\"Ama Boğaz\'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa\'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis\'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak\"

    Manifestoda, \"Konstantinopolis\'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak\" ifadeleri yer alıyor.

    silahın üzerinde yazanlar:
    Silahın şarjörlerden birinde Kosova Savaşı\'nda Sultan Murat\'ı şehit eden Miloş Obiliç yazıyor. Sırplar, 1389 yılında Murad Hüdavendigar\'ı sırtından bıçaklayan Miloş Obiliç\'in heyekelini diktiler..
    ···
   tümünü göster