/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    -1
    ilkokul arkadaşımdı. Aynı semtte olduğumuzdan okul dönüşü aynı servise bile biniyorduk (sonradan taşındı). Beraber okuduğumuz ilkokulda 8 yıl boyunca gelen giden çok oldu, yine de beraber aynı sınıfta okuyabildik.

    Lise neyse de, üniversiteyi farklı da olsa aynı şehirlerde okumuştuk. Kampüslerimiz komşuydu. Ama ne olduysa üniversiteden sonra oldu. Aynı şehirde üniversite okusak da orada hiç yüzyüze tanışamadık.

    Üniversitede iken tanıştığı kocasına (kızkardeşimin eşi ile de adaş) saygım sonsuz. Ama beraber 8 yıl aynı sınıfta okumuş tek okul arkadaşını düğününe davet etmemek hangi akla, hangi mantığa sığıyor lan?

    Evet, öfkemden kocasına lanet etmişliğim, kıza abv demişliğim oldu. Ama onlarda da ciddi olmamama rağmen kezbanlık edip beni engelledi. Neyse ki abisi ile de aynı ilkokuldan tanışıyoruz (ki onlar da benim kardeşlerimi tanır). Bu sorunu abisine de anlatmama rağmen henüz çözüm olmadı.

    Babamın evlendiği yaşta doğru düzgün hiç sevgilim olmamasına rağmen, o okul arkadaşımı asla kıskanmadım ama. ilişkisine, doğuracak çocuklarına da saygım sonsuz. Ama yaptığı bu kazığa, bu kezbanlığa da değer miydi?

    özet: Düğününe beni davet etmemiş okul arkadaşımı gibmeye hiç niyetim olmadı, rahat olun.
    ···
   tümünü göster