/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +27 -5
    tokmakladım. Moruk ben kendini almanyadaki türk kızları gibmeye adamış, am tutkunu, pıttık üzerine master yapmış bir ağabeyinizim. Yaşım 34 Almanyanın heilbronn kasabasında yaşıyorum.
    dıbına koyum günlerden bir gün bizim Türkler sokak protestosuna çıkmış ama görmeniz lazım. Anasını avradını gibiyim böyle bişey olmaz beyler.
    Ben de tamamen tesadüfen gördüm. Oturmuş kafede 1 bira içip konuşuyoruz. Kulakları çınlasın Necati yanımdaydı. Kendisi pek am tutkunu değildir beyler. Evli olduğu için... Bir de beni kıskanır her gün farklı kadın tokmakladığım için.
    Neyse bizimkiler elinde türk bayrakları mercedes arabalar korna çala çala, dıbına koyum sanki stuttgartı feth edecek ibineler.

    Alman bir helga alkol içtiğimiz yerden demez mi schmutzige Türken Vay dedim senin ben ananın dıbının midilini gibeyim. Ruhunun dıbına koyum. içimden dedim tabi beyler.. Manita içmiş tabi kafa kıyak, gittim moruk yanına merhaba hanımefendi dedim. Türk olduğumu bilmiyor tabi. Yunanistanlıyım dedim moruk. Kadına 1 vodka 1 bira derken birertane de ben içtim. Konuştuk ettik. dıbına koyduğum huursu Türkleri sevmiyorum falan diyor beyler.. Neyse ben de Yunan takliti yapıyorum ya, ben de dedim ki bunların bir lideri var hanım efendi Daşşaklarına beton yetmez, atalarımızın dıbına koydu denize döktü böyle deyince gözleri açıldı huurnun.

    Neyse beyler hatunla beraber mekandan ayrıldık, evinize kadar zütüreyim dedim. Gittik evine inmiyor moruk kadın. içmiş ya. kucağıma alıp evine soktum. Benim ki demir gibi oldu beyler görseniz korkarsınız dıbına koyum. Karıyı aldım yatağa attım. Fentezi yapıyor bir de dıbına koyduğum karısı. Çıkarttım aleti almış ağzına ıssırıyor dıbına koyum. Ne yapıyorsun ya dedim ıssırıyorum dedi kahkaha attı. Vay dedim dıbına koyum iyi bari dedim. Beyler pıttığına bir elimi attım sahra çölü gibi yanıyor huur. Yatırdım 3 posta amından gibtim beyler 2 posta da zütten gibtim toplamda 5 posta gibtim ağzına Türk genlerini bıraktım. Ardından da çıkartım kimliği bak dedim sen Türkleri sevmiyordun ama Türk yannanını yeyince nasıl kendine geldin dıbına koyduğum karısı dedim. Moruk kadın mal gibi kaldı.

    Moruk gibtim gibtim de, arabaya geçince bir koku geldiğini fark ettim. gibimde de bir gariplik var. Bir baktım gibimin ucu tıkanmış olduğu gibi yulaf ezmesi parçacıklı tak olmuş. Vay dedim senin ben babanın dıbına koyum. Bağrım yandı.
    ···
   tümünü göster