/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Kadın lan işte akrep kadını ne mınıskim kovanın ne suçu var fatmagüle dönmüş.

    Kadın olgun yaşlarındaysa çıkar bi yemeğe şu nevşehir göreme taraflarında efsane yerler var baş başa yemek için, haftasonu bi kaçamak yaparsın atlarsın arabaya yerini önceden ayırtıp gidersin bi gece de konaklarsınız butik otellerin birinde. Odayı jakuziyi falan gül yaprağıyla dolduruorlar havlulara şekil mekil verip tütsü yakıorlar odada ışıklandırmada loş olunca fena olmuor. O butiklerin kahvaltısı da güzel odaya bi şişe de tercihen alkol bırakıorlar yemek sonrası bi şişe fazla bile, havalar daha fazla ısınmadan zütür şömineyi de yaktır jakuzi şarap sohbet şömine derken hayat boyu unutmaz o hediyeyi.

    Kız küçükse paranı da hala babandan alıyosan git bi model uçak, gemi puzzle falan bişey al birlikte yaparken sohbetiniz gelişsin hem babayın parasından sen de yararlanmış olursun adamın verdiği emeğe yazık mınıskim.
    ···
    1. 1.
      0
      Aslında Abant gölü falan o taraflar güzel diyorlar zanza oralardan bilgin var mı
      ···
      1. 1.
        0
        Abant ayak altı ışıl ışıl okuor nevşehir tarafları bu taş evler oyma restoranlar falan çok sakin önceden anlaş gittiğiniz gibi telefonları sessize alın atın torpidoya, kasaya bi yere. Göreme tarafına gidersen akşam yemeğini kesin sarhoş hüseyinde ye hangi otele markete sorsan tarif eder lakin sarhoş hüseyin diye soracaksın. Kaya mantar soslu karabiberli et iste yemeğe yanına da kırmızı şarap getiriyor zaten detault otelde de şaraba devam edersiniz. O tarafa gidersen otel karlık evi muhteşem hizmet verior sessiz sakin kaliteli tam kaçamak oteli. Şömineli + jakuzi odanın içinde seçeneklerden yer ayırtırsan bana dua edersin. Odaya bırakacakları içeceği akşam yemeğinden önce söyle yoksa random atıorlar. Tütsünü söndükçe yak sigara falan içiyosanız odada başka bi koku olsun baymasın, hiç ışık açma zaten bi tomor mum yakıorlar şöminenin de kıpır kıpır ışığı yeter. Şöyle arada bi uzanıp sessiz sessiz nefeslenelim dediğin anlarda kalkar iki odun atarsın ekstra bişeye gerek yok.

        Hadi iyi eğlenceler.
        ···
      2. 2.
        0
        Sağol panpa
        ···
   tümünü göster