/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    Çoğu belli bir yaş üstü, eli ayağı artık düzgün işleyemeyen, gözü göremeyen adayların yaşattığı durum.
    Dün başkanlık görevim vardı sandıkta bizim sandıkta da çıktı böyle sorun, bir tanesi değişmeyen iki partinin arasına basılan mühür, diğer ikisi daha ilginci; üyelerin pusula ayarlamasından kaynaklı, bir zarftan iki adet belediye pusulası çıktı iptal ettik her ne kadar ikisi de aynı partiye basılmış olsa da. Aynısı meclis üyesi için yapılmıştı onu da iptal saydık.

    Sabah 6 dan akşam 10 a kadar uğraşılan bir iş olmaz olsun dedirttirdi. Bir daha nasip olmaz inşallah dedim. Çünkü gün boyu tek tek incelikle ayarladığın ve hata çıkmasın diye zütünü yırttığın, özenle yaptığın işin içinden bir iki tane salak yüzünden hata çıkıp, tutanakta beynini gibmesi çekilecek iş değil.

    Bunlar da öyle, özellikle okuma yazma bilmeyenlerin hatası, göçmen gelip vatandaşlık alıp ben bilmiyorum demesi ve tek tek anlatmam, 50 yaşında 50 yıldır burada yaşayan türk insanının bile partililer dışında bağımsızları görüp, bunlar ne diye sorması, aynı anda chp ve bağımsıza oy çıkması, müşahitlerin artist tavırları, 2 gün züt gibtir para kazan bu işe girmekten daha iyidir. Müşahitlere baskın davranmam ve daha ses çıkaramamaları tek haz aldığım noktaydı.
    ···
    1. 1.
      +1
      Yaşla başla alakası yok. Sandik gorevlilerinin sucundan dolayı sayilmayan oylar var. yukardaki entrymi oku
      ···
    2. 2.
      +1
      ulan cafer, sadece bir sandıkta var say 400 oy, 400 ü de unuttun say, kalan 289.600 nerede, öyle iş olamaz aq, hepsi yapamaz onu ki bizde millet \"muhtarlığıda mı kullanıyoduk aq\" diyen vardı, 45 adet kullanılmayan vardı zarf içerisinde, ya da aynı zarftan çıkan aynı adayda muhtarlık kağıdı, iptal oldu muhtarlıklar ama zarf iptal olamaz, muhtarlık kadar ufak bir şey zarfı iptal edemez. Ysk giblemiyor bile, kendileri çıkarsın kağıtlarını diyor, mühür pusulaya layık bile görülmüyor aq o zarfı iptal edemez, eğer başkan o yüzden iptal ettiyse başkandan şikayetçi olun tekrar incelensin oylar, başkanı giberler öyle bir şey olursa
      ···
    3. 3.
      0
      Reklamlarda bile seçimle ilgili bilgilendirme geçiyorlar. Biz zahmet doğru kullansın mk kolsuzları.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster