/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5
    Sömürülmesi diye bir gerçek var.
    Seçim yapılır. Seçim paraları , partilerin mitinglerede harcadığı paralar, siyasilerin insanlara gönderdiği istenmeyen mesajların paraları , partilerin propaganda paraları hep vergilerden alınır
    Meclis üyelerinin telefon faturaları, araçla gezip tozarken yakıt ve araç bakımları , misafir agirladiklarinda misafirlerin kaldıkları 5 yıldızlı otellerin paraları, milletten alınır .
    Meclise girmiş Partilerin binalarının giderleri, yaptıkları harcamaları , verdikleri kokteyller hep milletin vergilerinin harcanması ile olur.
    Çoğunluğun azınlığa dayatması sistemi demek olan demokraside başa gelen adam kısıtlı süresinde kendisini ve çevresini zengin eder.
    O çok kotulediginiz islam'da Hz Ömer vali atamadan önce valilerin mal varlığını kayıt altına alır, valilik süresi bitince mal karşılaştırması yapar, fazlalığı devletin hazinesine aktarirdi.
    Şimdi günlerdir bir tartışma . Yok CHP aldı yok akp alacak. Birlik yok. Parçalanma siyasetten başlamış. Bu sistem mi binlerce yıllık Türk milletinin alisageldigi sistemden daha iyi ? Güldürmeyin beni. Ben 27 yaşıma geldim bu ülke için hala en iyi sistemin demokrasi olduğuna dair en ufak bir ispat görmedim.
    ···
   tümünü göster