/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +2
    Liseli zütünü gibiyim mal. fenomenler inci'yi inci yapanlardır. sizin gibi sonradan gelip sabahtan akşama kadar entry sıçan, eskilerin ekmeğini yiyen kankacılar değil. siz kimsiniz amk bu sözlüğe ne verdiniz. liseli angutlar. 2015 demiş bi de ya.
    ···
    1. 1.
      +1
      dıbına koyduğumun aptal embesili. 2015'ten sonra gelenleri aşağıladım orada -2015'de dahil- okuduğunu anla tek yumrukla taşaklarını yok ederim senin. 7 yıldır bu sözlükteyim zütünü parçalarım bir daha liseli dediğini duyarsam. yukarıda saydığım adamlar esaslı adamlardır. yıllar evvel bıraktılar sözlüğü.

      sözlüğü 2014'de bıraktım*
      ···
    2. 2.
      0
      mikiteryan
      ciksinci nesil silik

      hakkaten esaslı adamlarmış. gibik seni. arasında bi tane ikinci nesil yok. üçüküncü var. sor bakalım sözlüğün eskilerine üçüküncüleri kim gibliyomuş. mal yemin ediyom liseli malsın. gitmiş kankalarını yazmış.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      dıbına kodumun analtıncısı söylüyor bunu da he. yukarıda sevdiğim yazarları saydım çünkü fenomen olayı facebooktan fırlamış bir ergen furyasıdır. giberim o fenomen diyen ağzınızı.
      ···
    4. 4.
      0
      gibtir git başlığı kirletme kankacı gavat. sevdiği yazarları yazmışmış. ben sen onları yazasın diye açtım demi bu başlığı. yarak. gibtir git.
      ···
    5. 5.
      +1
      şu yukarıda yazdığım şeylerin fenomen kavrdıbına bir tepki olarak yazıldığını ve bile isteye eski, fakat sıradan yazarları yazdığımı anlamayacak kadar gerizekalısın he sen. mikiteryan dahi bu sözlükten 5 yıl önce silik yemiş bir yazardır. ciksinci diye aşağılıyor koduğumun analtıncısı. çoğuyla muhabbetim bile yok. fenomen kavrdıbına tilt oluyorum yalnızca. bari şu sözlüğe şu aptal kavramları taşımayın dıbına kodumun malları sizi ya. iki hikaye yazmış herifleri başımıza reyiz ettiniz dıbına koyim.
      ···
    6. 6.
      0
      seenin kankalarını mı edecektik amcık.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster