1. 1476.
    0
    Sevgilisi:
    Sevgilisi fiziksel ve anatomik kusursuza yakın olan bir altın dişidir. ilişkileri akıl ile oluştuğunda dolayı çok sağlam temellerle atılmıştır. Bu dişi alpha’ya son derece bağlı ve sadıktır. iki insan da birbirleri için bir çok şey ifade eder aslında, yeri geldiğinde çok iyi arkadaş olup eğlenerek vakit geçirirler, yeri gelince birer romantik aşık olup güzel anlar yaşarlar. Hayatın çekilmez geldiği zamanlarda birbirlerine çok iyi destek olan, zor zamanlarda umut yeşertmeyi başarabilen bir çift olmuşlardır.

    Dişilere/Erkeklere Nasıl Davranır?:
    içinden geldiği gibi davranır. Olay dişi yahut erkek olmakta değil, iyi insan yahut kötü insan olmakla alakalı. Kişinin samimiyetine, niyetine, amacına göre ölçüp biçer ve en doğru şekilde karşılığı verir. Zaten öğretiyi istemsizce yansıttığı için hiç kasmaz sosyal olaylarda. Bir su gibi akar ve doğru kararları alması çok rahat bir olaydır onun için.
    Yardıma muhtaç birini gördüğünde elindeki tüm imkanları kullanır. Bir haksızlık gördüğünde ne olursa olsun karşısında durur ve hakkı savunur. Omegalarla samimi ilişkiler kurup, iyiliğe olan yatkınlıklarını besler. Çevresi tarafından oldukça sevilen, sayılan birisidir.

    insanların hayatlarını otomatik bir şekilde yukarı çeker yaydığı pozitif NLP ve alfa enerjisi sayesinde. insanlar onun yanında garip bir mutluluk ve umut dolu bir ruh haline bürünürler. Küçük problemleri ve dert edindikleri olaylar gözlerince küçülür, sadece aşılacak basit birer engel haline gelir.

    Eğer birisi alpha’ya ciddi bir şekilde betalığını kanıtladıysa RIP. Hayat gibme hobisi olan birisi için gerekli şartlar oluşmuştur. Tüm süreçte bir betaya ne kadar derin zararlar verip pgibolojik olarak çökerttiğini görüyoruz. Reelde de bir beta gördüğünde duruma göre acımadan gibertebilir. Hayatında bir çok kere de kıskanılmış ve sırtlanların çeşitli aciz saldırılarına maruz kalmıştır. Klagib betalar ondaki kutun ışığını fark ettikleri anda her türlü pisliği bilinçaltlarının etkisiyle yapmaya çalışarak saldırmştır. Fakat alpha için artık beta gibmek rutin bir iştir, hayatı zaten bu malları gibmekle geçtiği için zahmetsizce bu işi yapar.

    Kendine neden güveniyor?:
    Bir kere sahip olduğu her şeyi sadece tanrıya borçlu olduğunu biliyor. inşa ettiği her şeyi de akıl ile sorgulayarak, bol bol tefekkür ederek, en ince ayrıntısına kadar düşünerek oluşturmuş. Bu, ona eminlik ve takındığı küstahlığı kazandırıyor. Kendi kendisinin en büyük eleştirmeni olup, zayıf ve güçlü yanlarının tespitini yapıp, kendisini çok iyi bir şekilde tanımış durumda. Bu sebeple dışarıdan gelecek yorumlar ve eleştiriler onun için çok bir şey ifade etmiyor. Güvenini sarsacak herhangi bir durumun mahal vermesine olanak bırakmamış durumda. Gerek tuttuğu günlüklerdeki derinlemesine analizler, gerekse online’da insanların fikrini sorarak öğrenme çabası, bunların ötesinde de bir merak ile gelişme konusundaki evhamli yapısı onu bilgi bakımından çok yukarılara taşımış durumda. Bilgisi ve ilk elden tecrübesi sayesinde hayatın önemli hakikatlerini özümsemiş olmasından dolayı kendisine güveniyor diyebiliriz.

    Kendine güvenmese ne olurdu?
    Efes zengin olurdu xd. Yapacağı işleri korkunç bir kararlılıkla yapamazdı. Elinin bir tersiyle ittiği herkesin delicesine istediği olaylara bağımlı yaşardı. Cesur olup sarp yokuşu göze alması gerektiği kararlarda geri basabilirdi. Belki de ufak tersliklerde pes ederdi. Kısacası şu anda olduğu kişi olmazdı. Fakat bunları ihtimal dahilinde tutmayacak biçimde kendine güvenmeme nedenlerini bir bir akılsal olarak çürüttüğü için hiçbir sıkıntı yaşamıyor.

    Hangi konularda üstün senden?
    Doğuştan sahip oldukları, üstün yetenekleri, aşırı gelişmiş aklı, iyiliğe olan korkunç yatkınlığı, hayata dair hakikatlerdeki derinliği ile çok çok üstün durumda. Kut sahibi bir kere, bununla birlikte de sorumlulukları bazında yapabildikleriyle çok fazla üstünlüğü var. Ben, onun 16 yaşında sunmuş olduğu öğretiyi yıllardır anlamaya çalışan birisiyken, o ise bunu sistematik bir biçimde oluşturmuş olan kişi. Benim odunlarımı dizecek sistematik öğretiyi o yazdı, onun odunlarını ise çok küçük bir yaşta şartlar ve tanrının yardımı dizdi.

    Betalık tohumlarının tutmadığı ve tertemiz saf benliğini koruyabilmiş, dosdoğru yolda olan bir kişilik. Kardeşlik gibi egodan, menfaatten,kibirden arınmış ve akılsal birliği sağlamış ütopik bir sürünün kurucusu ve lideri. Ben ise şahsi mücadelesinde hastalıklarıyla savaşan ve yolunda özgürce koşabilecek kadar arınıp kardeşliğe girmeyi hak etmeye çalışan birisiyim. Bu yolda da alpha’yı anlamak ve yaptığı seçimleri anlamdırmak aklımın gelişmesine katkı sağlıyor, onunonline’da yaptıklarını analiz etmek bile bana mücadelemde büyük katkı sağlıyor. Sonuçta kut var, bunu neden yazıyorum, cevap kut. Yıllardır neden öğretiye asla yüz çevirmeden haşır neşir olmam gerektiğini hissediyorum? Kut.

    insanlardan hangi konuda üstün?:
    Hangi konuda değil ki? insanların hastalık dolu olduğunu ispatlamış ve kitlelerin ne mal olduğunu göstererek müthiş buluşlar yapmış bir insan bir kere. Onun yanında diğer insanlar yaşıyor taklidi yapan belli bir evrimsel programlamanın ürünü olan botlar gibi. Onların hayatları boyunca uğraşıp didinip kazanmaya çalıştıklarının bir hiç olduğunu haşırt diye gözlerinin içine sokmuş ve cevabın bu olmadığını, aslında sadece uçuruma doğru sürüklendiklerni ortaya koymuştur.

    Olayların ardı arkasını görebiliyor ve kimin hangi amaçla öyle davrandığını sezebiliyor. Sezgileri oldukça kuvvetli durumda, birinin ondan bir şeyi saklaması neredeyse imkansıza yakın. Birinin ne mal olduğunu sadece suratına bakmasıyla çözebilecek kadar fizyonomiye hakim. Bir insanı en değerli yapacak olan unsuru yani aklı da yıllarca yaptığı tefekkürlerle inanılmaz derecede keskinleşmiş.

    Öğretinin getirdiği müthiş farkındalık ve bilgi birikimi ile hayatta insanların çırpınıp durduğu odaların her anahtarına o çoktan sahip olmuş durumda. Bir kere asil bir amaca bağlı olarak yaşıyor ve amacında koşabilecek kadar özgür. Hiçbir şekilde menfaat birliği kurmuyor, biriyle kuracağı ilişki sadece akılsal bazda olabilir, bunun dışındakilerle anca nezaketen sohbet edip fazlasıyla da taşak geçebilir. Tüm sosyal ilişkilerde ipler tamamen onun elinde ve istediği gibi at koşturabilecekken asla bunu olumsuz manada kullanmıyor.

    Bunların ötesinde hayallerde yaşamıyor, tüm işi hakikatle. Hayatında hiçbir ilüzyona yer yok, züte züt demekte bir sakınca görmüyor. Asla kendini ya da başkalarını kandırmıyor ve doğru olan ne ise görebilme yetisine sahip. Bir olayın arkasındaki nedenleri, insanların motivasyonlarını, o işi yapmanın gerçekten gerekli olup olmadığını tartıp doğru kararı verebiliyor.

    Hangi özellikleri onu etkileyici-farklı kılıyor?:
    -Hakikati gördüğünde ne olursa olsun o yola adanması
    -Çok fazla başarısına rağmen asla zütünün kalkmaması
    -inanılmaz mütevaziliği ve keskin biçime karakterine yansıyan iyiliği
    -Yaptığı keşiflerin kuran’la bu kadar fazla benzerlik/paralellik göstermesi
    -Belki de binlerce yılda bir denk gelebilecek uç şartların ve karakterin, üstün güzellikteki değerlerin tek bir adamda birleşmesi
    -Tanrısını tam olarak keşfetmeden önceki yaşdıbının da neredeyse tamamen kuran pusulasında ilerlemesi
    -Sahip olduklarının ona sadece sınav için verildiğinin farkındalığına sahip olması
    -Tanrısına duyduğu aşırı saygı ve sevgi ; her şeyin O’ndan geldiğinin farkında olması.
    -Öğretiyi hiçbir şekilde menfaati doğrultusunda kullanmaması. Sadece peşinde olduğu gerçekler için koşan ve bunu tüm iyi niyetiyle yapan bir figür çizmesi.
    -Anlamayan insanlara değer vermeyip gütmeye bile yeltenmemesi, akılsızlardan yüz çevirmesi
    -insanlara değerini asla peşkeş çekmemesi.
    -Öğrendiği her şeyi ücretsiz olarak insanlara sunması ve karşılığında bir beklentiye girmemesi.
    -Bilgisinin bile zekatını başlık zamanında günü gününe vermesi.
    -Güvenilirliği ve adaleti en hassas biçimde tutan hakkaniyeti.
    -Amacına olan adanmışlığındaki korkunç kararlılık.
    -Hassasiyet gerektiren her konudaki inanılmaz titizliği, duyarlılığı ve özeni
    -Sırf eğlenmek için açtığı başlığın binlerce insanın hayatını doğrudan değiştirmesi
    -Hata olarak görülen olayları stratejik anlamda büyük bir avantaja çevirmesi
    -En başından beri dogmanın değil de hakikatin peşinde olması
    -Yaptığı keşiflerin hayata baktığında çok kolay bir şekilde apaçık gözlemlenebilir olması (anlayanlar için)
    -Kitaplardan öğrenilemeyecek bilgileri kendi alın teri ile insanlarla türlü türlü deneyler yaparak öğrenebilmesi ve keşiflerini beklentisiz diğer insanlara sunması
    -Elde ettiklerinden, başardıklarından sonra hiç ama hiç azmaması ve kibre kapılmaması ; güce karşı aç olmayıp, onun kontrolü altına girmemesi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster