/i/Tespit

  1. 1.
    +47 -4
    Şimdiki arapların dıbına koyayım ama batıya bilimi tanıtan yine araplardı amk. Tamam araplar da bilim yapmayı yunan kaynaklarından öğrendiler ama, yiğidi öldür hakkını ver pampa.

    Haa şimdiki çağ bilim çağı, bilimde ileri olanlar da batılılar desen anlarım ama batı kültürünü çağdaşlık olarak görmek saçma bir fanatikliten ötesi değildir.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      emevilerden bahsediyorsun evet ama o olayın içyüzünüde incelesene biraz kan döktüğü topraklar sayesinde ilerlemiş oldu emeviler
      ···
      1. 1.
        +17
        Batı şu anki refahına kavuşmak için sömürgecilik yapmadı mı sanki?
        O çok sevdiğin batılılar yaklaşık 80 sene önce birbirini boğazlıyorlardı ve dikkat edersen çoktan bilimin çağdaşlığına ve gücüne sahiplerdi.
        Son yıllarda kendini kısmen güçlü devletinin içinde güvende hissettiğin için dışarıda savaş, kan dökme olmadığını mı düşünüyorsun?
        insanoğlu çoğu zaman istediği şeyi elde etmek için en kısa yol olarak kan dökmeyi görmüştür aslan parçası. Senin batı olarak gördüğün sadece rengarenk ambalajlanmış ve iyi korunan bir ürün, uğraşarak elde ettikleri o düzen ellerinde olmazsa şimdiki araplardan pek bir farkları olmaz. En nihayetine hepimiz insanız.
        ···
      2. 2.
        +1 -10
        bana aforizma kasma hocam** yasını bilmiyorum kadınından erkeğine kadınlarda daha seyrek olsa bile savaşma içgüdüsü evrimsel olarka hep vardı ve varolcak doganın kanunu budur güçlü olan güçsüzü yer bu içgüdüler törpülenmek zorunda kusursuz bir millet gösterirmisin ellerinde kan olmayan
        ···
      3. 3.
        0
        Ulan anasının leşini gibtiğim madem kusursuz bir millet yok o zaman ne diye Emeviler'in gelişmesini kan döktüğü topraklara bağlıyorsun gibik
        ···
      4. 4.
        0
        Senin ananın amında fındık kırarım millete küfür etme
        ···
      5. 5.
        0
        Senin ananın dıbına yumurta kırar menemen yapar giberim sanane huur çocuğu gibtir git
        ···
      6. 6.
        0
        Ananın amında halı dokurum
        ···
      7. 7.
        0
        Ananın amında kaydırak kayarım
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +13
      O zaman emevilere niye laf atıyosun çagdaşlık için zütünü gibtiren huur çocuğu
      ···
      1. 1.
        +1
        Amk adamı yerin dibine gömmüşşün. ne acımasızsın
        ···
   tümünü göster