1. 126.
    +1
    şöyle bir metin yazdım arkadaşlar ama buna ilavede bulunabilirsiniz. imla hatası varsa onları da düzeltin bir zahmet arkadaşlar, acele yazdım.

    inci sözlükten Selamlar,

    Yaşadığınız talihsiz olaydan dolayı derin üzüntülerimizi bildirir ve bir an önce eski sağlığına kavuşmanı dileriz.
    Eskişehir’de dükkanı yağmalanmaya çalışılan cesur Ahmet abimiz gibi siz de takdire şayan bir vaziyette helal kazancınızın peşinde iken uğradığınız alçak saldırı esnasında yürekle kendinizi, yanınızdakileri ve ekmek kapınızı savundunuz. acınızı paylaştığımızı bilmenizi isteriz.

    Emeğin ve alın terinin ne demek olduğunu bilen insanlar olarak, bedavacıları, yağmacıları, haybecileri, yankesicileri, şehir eşkıyalarını ve her türlü kanunsuz işler peşinde koşan çakalları protesto ediyoruz. Başınıza gelen kahredici saldırının tekrarlanmamasını dilemekle birlikte, bu tarz insanlara yaptıkları illegal işlerden dolayı caydırıcı yaptırımlar uygulamayan güvenlik güçlerimizin toplumun huzuru ve güvenliği için daha hassas olmalarını ümit ediyoruz.
    devletin yetkili kurumlarının haraç çeteleri, eroin satıcıları, çocuk istismarcıları ve her türlü emek hırsızlarını mutlaka kanunlar çerçevesinde cezalandırılması gerektiğine inanıyoruz.

    Türkiye devleti Kendi vatandaşının canını ve malını korumakla mükelleftir ve asla bir üçüncü dünya ülkesi değildir. Bu bağlamda herkesin gözü önünde masum vatandaşların canına kastederek saldırıda bulunan kendini bilmez insanların hak ettikleri cezalara çarptırılmalarını diler, duyarlı vatandaşlar olarak tekrar büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletmeyi bir borç sayarız.

    Saygılarımızla,

    inci sözlük ahalisi.
    ···
   tümünü göster