/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Hayatta hiç bir seyi başaramamış bir insanım. Kendimi her zaman çok zeki fakat potansiyelini ortaya koyamamış birisi olarak gördüm. Kendimi kandırdım ama artık yaşım epey geldi de geçiyor gerçek hayat bana göre değil.
    Küçükken çok meraklı ve çok başarılıydım ama sonra işler ters gitti ya arkadaş edinmek için olduğumdan farklı gözükcektim ya da olduğum gibi gözüküp kimsesiz kalacaktım. Yalnızlıktan korkuyordum ben de kendime ihanet ederek iki yüzlülügü seçtim.Bu sözlükte bile kendimi kandırdım. Aslında hiç biri ben deģildim. Yani hepsi koca bir yalan

    Şu an hakkımda ne düşünüyorsunuz umrumda değil çünkü bir daha sizi görmeyeceğim.
    Başarılı bir insan olamadım. Sorumluluklarımdan daima kaçtım.Öģrenme ihtiyacımı kaybettim.
    Merak denilen harika şey artık benim kıyılarıma vurmuyor.
    Hayatta ilgimi çeken bir şey yok. Dış dünyada benim ilgimi çeken zerre bir şey yok. Aylarca dışarı çıkmadım. insanlarla konuşmadım. Saatlerce best50 violin yazip ilk 4 dakikayı başa sardım. Artık bu da zevk vermiyor. Kendime ihanet ediyorum bunu biliyorum. Belki çok iyi işler başarabilirdim ama o tren kalktı.Cok gerideyim. Uğruna savaşabileceğim bir şey yok. Buraya yazıyorum çünkü olurda birisi içimde bir şeyleri alevlendirir,bir kıvılcım yaratır... Mamafih buraya yazıyorum hâla medet umuyorum bir şeylerden.
    Belki aşşa da taşak geçip giblerinizi tokuşturursunuz.Bu da süreci hızlandırır. Ailemi düşünüyorum ama geride bırakmaya korkuyorum. Tanrıya inanıyorum kendime onun var olduğunu ispatladım ama ondan korkmuyorum.

    Ne yapsam bilmiyorum karar veremiyorum. Uğruna savaşacak bir değer arıyorum.En dipten zirveye çıkabilmek için...
    Bu metni daha da sıkıcı hala getirmemek için bitircem az kaldı.

    Gerçekten kendimi kötü hissediyorum.Bu halim çok dengesiz adını hatırlayamadığım manyağın teki şey demişti
    "Ne güzel bir gün intihar mı etsem çay mı demlesem bilemiyorum" gibisinden bir şeydi herhalde
    Lisede sınıftaki lavuklardan birisi söylemişti.
    Uğruna savaşacak bir şey beni sürekli destekleyecek arkamda olan birisi ya da bir şey bilmiyorum bana öyle bir şey lazım.
    En iyisi olurum en zirvedeki.
    Lütfen demeyi sevmiyorum ama dedim sayın ve bende bir kıvılcım yaratın
    ···
   tümünü göster