/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +7
    bence kadın bazlı monoton giden bu ilişkide biraz koltuğa senin oturup emniyet kemerlerini tak tatlım ihtiyacın olacak havasına girmenin vakti gelmiş. neden bir anda sen kendi ciksi bir fotoğrafını atıp are u şör demiyorsun. iddialı olan.. bedenine güven... yani umarım güveniilirdir.
    ···
    1. 1.
      +1
      öncelikle kızı vücudumla değil aklımla etkiledim normalde zayıf kuru elemanlardan hoşlanıyor ama yediği kazıklar sağolsun benimle tanıştı ve 1 yıldır konuşuyoruz 1 defa görüştük cinsel yönden sorunumuz yoktu güveneceğim bir tek cinsel organım var onu da atamam bel altı girmeyeceğiz diye anlaştık
      ···
    2. 2.
      +12
      öncelikle senin vücudunu değil aklını yerim ben. aferin sana aklıyla etkiliemiş don juan.
      bir erkeğin bir kadınla karşılıklı olarak bel altına girilmeyeceği bir anlaşma yapmış olması da... dünya savaşlarındaki almanlara dönmüşsün sende karşim geçmiş olsun o kız gider. bel altına giren lavuk şuanda tahmin et nereden çıkıyor .. .cevaap aynı bel altından !!!
      ···
      1. 1.
        0
        bilader biz de kzıın bir tek kara kaşına kara gözüne kanmadık insana benziyor sadakat bilir dedik. tabiki de gözüm kapalı güvenmiyorum ama sevdiği tipler için bırkacak olsa çoktan bırakırdı. paranoyak adamım aklımı bulandırma soruya cevap ver hayrına yeter.
        ···
      2. 2.
        +2
        delikanlı aradığım bu işte.. bana şimdi yaptığın erkekliğin bir kısmını ona yaparsan bennceeee sorun kalmazzzz..
        ···
    3. 3.
      0
      Ona yapınca küsüyor kova burcu kendisi
      ···
      1. 1.
        0
        gibtirmesin burcunu.

        kova urçları huur çocuğudur gibiş kelimesini duyunca kaçar tecrübeyle sabittir kova nude atmaz atıyorsa da seni sevdiğinden biraz atmıştır şuan kız ya senden sıkıldı ya da bir yarak kafalılık ettin.
        ···
    4. 4.
      +1
      Hakaaan sen misinnn laaaaa :///
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster