/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +17
    Değildir konu kilit
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Nasaya inanmayı bırak panpa kanıtlar çok fazla düz olduğuna dair
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        ulan nasanin cok mu gibinde senin dunyanin sekli hakkinda ne dusundugun. kanit varmis, cahil cahil islere cok meraklisiniz, dogru durust bir fikir olsa kimse giblemez.
        ···
      2. 2.
        +1 -5
        Tamam işte panpa nasanin gibinde değiliz adam istediği gibi stüdyoda çekim yapar iss deyiz der ,su altı çekim yapar uzaydayiz der, amaç rastgele tesadüfen bingbang ile olustugumuzu göstermek, evrimi doğruymuş gibi göstermek, tanrıyı unutturmak satanist düzene hizmet etmek,
        ···
      3. 3.
        +1
        nasacılar çuguluyor ahahhaheueheu
        ···
      4. 4.
        +2
        Bir insan dünyanın düzlüğü veya yuvarlaklığı ile niye satanistliğe hizmet etsin, evrim ile dünyanın şeklinin ne alakası var, bu adamlar başkalarını neden dinden çıkarmak istesin cenneti kendilerine mi saklıyorlar, dünyanın düz olduğunu trollügüne savunduğunu umuyorum varsayımdan öteye gidemiyorsunuz, güneş küçük olsa dünyayı ısıtamaz diğer yıldızlar da havada süs herhalde NASA'ya inanma gözlerine inan bari ne çeşit insanlarsınız a* ha bu arada al**h yok d*n yalan kandırılan sizsiniz panpa
        ···
      5. 5.
        +1 -2
        panpa dunyanın düzlüğü demek hiçbişey tesaduf değil demek, yuvarlaklığı ise herşey tesaduf bir patlamanın eseriyiz demek dinsel kısmı bu, seytanında amacı insanları dinden çıkartmak değilmi? onlarda buna hizmet ediyorlar. cenneti kendilerine sakladıkları falan yok cehennemi dünyaya getirmeye çalışıyorlar cerni biraz araştır. kurandada geçer dunyanın şekli. güneş küçük olsa dünyayı ısıtamaz ne demek? ısıtıyor işte :D yıldızlarda süs evet ne sanıyordun.
        ···
      6. 6.
        0
        yahu guzel kardesim, bilim de nasa da din de, hepsi bize insanligin mirasi, insandan gelen seyler. sen de gerekli ozelliklere sahip olsaydin, o arastirmalarin bir parcasi olurdun. sana ise girerken, biz seytana ve satanist duzene yardim edecegiz. dunya aslinda duz ama yuvarlak diyecegiz yoksa herseyin tesaduf olmadigi ve tanrinin oldugu anlasilir deseler sen de insanlarin yuzde doksandokuzu gibi buna itiraz ederdin, degil mi? insandan gelen ve ustelik gayet seffaf ve kollektif olan bir seyi uzaydan gelmis gibi gormekten vazgec. bak sen de benim gibi bilimi uretemiyorsun, bari adam gibi tuket. hadi hepsini gectik, kafa yorma kenara cekil.

        edit: biraz arastir deme sakin bana, kendimi giberim burada
        ···
      7. 7.
        +1 -1
        Biraz araştır panpa gerçeği göreceksin hazıra konma
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster