/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 526.
    +7
    beyler ukraynadan döndükten sonra kısa bir süre istanbulda iş bulmak için kaldım ama istanbula alışamadım. hasana ev arkadaşı olarak gittim ama adam günde 3-4 posta kız arkadaşını gibiyordu. inanmazsınız belki gece 3 gibi barış manço-unutamadım şarkısı eşliğinde döverek gibme sesine uyandım bir gece. banyoya giriyorlar kızın dıbını tıraş ederkenki sohbetlerinin hepsine şahit oluyordum. ev arkadaşı daha kafadar bir çocuktu benim için. ama o da gittiğimin ikinci günü beni osbir çekerken yakaladı amk. ilk defa otuz bir çekerken yakalanışım bir yabancıya oldu.
    -oooo kanka pardon ya
    k:ammmına koyim mertcan
    ardından çıkmıştım balkona bana sigara uzattı 'olur böyle şeyler dedi' anlamalıydım o diyişinden. onun odasıyla benim yattığım yer bitişikti. benim görüş alanımda ışıkları kapatıp otuz bir çekiyordu herif. ulan boşalırkenki nefes alıp verişini duyuyordum.

    son olarak d için ilk kısmını adanada yazdığım bir şarkının ikinci kısmını istanbulda hasanların evinin balkonunda, semtteki evlerinin çatılarını ve taklacı kuşları izlerken dinlediğim şarkılar eşliğinde tamamladım. size linki atıyorum. benim şarkılarımın hikayesini burda anlattıklarımdan ötürü anladınız ve sevdiniz. size teşekkür ediyorum yaşadıklarımı sizlerle paylaşmamı desteklediğiniz için. sağlıcakla kalın askere gidiyorum 6 ay sonra görüşürüz umarım.

    son
    ···
    1. 1.
      +3
      Hayırlı teskereler panpa görüşürüz umarım..
      ···
    2. 2.
      +1
      Hayirli teskeleer reis muhtesem gibko askerlik anilarim adli yeni hikayede gorusmek uzere Allah a emanet
      ···
    3. 3.
      +1
      Ket reyiz askerde de komutanın kızına çakar amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster