/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Ahlaklı olmak mutlu olmak anldıbına gelmez, mutsuzluk da ahlaksız olmak anldıbına gelmez, erdemli veya faziletli olmak ise mutluluğu beraberinde getirir.
    ···
    1. 1.
      -1
      Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Mutluluk eşittir ahlak demiyorum.
      Şimdi senin anlaman icin biraz daha basit bir dille açıklayım.
      Bir insan etten püften gibindirik şeylere sürekli surat asıp hayatı kendine ve çevredekilerine zehir ediyorsa ahlaksızdır. Çünkü beleşten kendine ve insanlara sıkıntı veriyor
      ···
      1. 1.
        0
        Peki ben sana daha daha açıklayıcı olayım, mutsuzluk baki olandır, mutluluk ise geçicidir, mutsuz olan insanlara ahlaksız dersen tüm insanlara ahlaksız demiş olursun, rol yapmasını iyi bilmeyen insanlara ahlaksız dersen, anlaşırız.
        ···
      2. 2.
        +1
        Ahlaksızlık ne alaka beynini gibtiğim? gibtir git ahlaksızlığın anldıbını öğren. Çevrendeki insanlara sıkıntı vermek ahlaksızlık değildir. Özellikle bu senin canını sıkan bir durum yüzünden oluyorsa.
        ···
      3. 3.
        0
        Canım kardeşim felsefe alt yapın ekgib, bana küfür edeceğine bişeler oku da öğren.
        ···
      4. 4.
        0
        Yavrucum ben sana cevap yazmamıştım. Ama yukarıdaki salağa yazdıklarım senin için de geçerli. Zira yazılanın sana cevap olarak yazılmadığını algılayamayacak bir beyin özürlüsün amk. Ne alaka beynini gibtiğim? Seninle aynı fikirde olmayınca bir şeyler okuyup öğrenmek mi gerekiyor. Hay ben senin mantığını gibeyim. :D Ayrıca yazdığın entry'i okudum. Mutluluk da mutsuzluk da baki değildir. Hiçbir his kalıcı değildir. Sadece mutsuzluk, mutluluktan çok daha uzun sürer. Daha mutsuzluğun baki olduğunu bilmeyen adamın gelip de bana felsefe alt yapın eksin, bana küfür edeceğine bir şeyler oku da öğren demesi ne kadar ironik amk. :D
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster