/i/Tespit

  1. 1.
    +14
    ciks düzenli ve normal seyrinde devam ettiğinde insanı motive eder bence. Yaratılışına ters düşüp daha büyük sorunlara yol açmaktansa sana verilenle çözüm bul pnp.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kanka hangimizin düzenli ciks hayatı var ve kızlarla iletişimi pek tutturamıyorum, 3. kısmı okursan şu ana kadar baya acı çektim. valla yıpranıyor insan sevdiği insandan karşılık alamadığında.
      ···
      1. 1.
        +2
        Panpa sevgi ağır, zor tamam kabul ama yazdıklarına göre bunun senin pgibolojinde bittiğini düşünüyorum. Yani kendini sen mahkum ediyorsun zavallı acı çeken vücudunun ve sisteminin günahı yok aslında. Zihnini fikirlerini baştan düşünüp bi dahaki yakınlaşmalarında ona göre adım atmanı tavsiye ederim. Ve o düzenli ciks hayatı da kişinin kendisine bağlı bence pnp tabi zaman da var işin içinde.
        ···
      2. 2.
        0
        Haklısın, kendimi mahkum ediyorum ama sevgimi engelleyemediğim için. Zaman lazım işte zamanla kendine geliyor insan. Sence bir insan karşıdaki cinse aşık olmasa bile düzenli ciks hayatları olsa sorun olur mu? Çünkü seni seven kişiyle cinsellik çok zor oluyor.
        ···
   tümünü göster