/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Güzel arkadaşım. Kuran da bütün hristiyan yahudi ve sabiilerin cennete gideceği garanti altındadır zaten. şu anki hadisçi huur cocugu cübbeliler yok nihat hatipoğulları bilmem ne hadislere dayanarak bunu reddeder kur an nın üstüne laf koyar ama bu doğru değildir. Sadece yaratıcının eseri olan kitabı incelersen , bütün yahudi hristiyan ve sabiilerin yaptıkları iyiliklerin karşılığını alacakları konusunda Tanrının garanti verdiğini görebilirsin. ayrıyetten ölü taklidi yapmıyorum sordun cevaplarım. iyi geceler
    ···
    1. 1.
      0
      illa yahudi-hıristiyan mı olması gerekiyor müslüman dışındakilerin? deistlerinki kabul olmuyor mu?
      ···
    2. 2.
      0
      yahudiler inkar ediyor, hirisitiyanlar 3 ilaha inanyiorlar? sen hangi ayetten bahis ediyorsun?
      ···
    3. 3.
      0
      Bak pampa ;

      Kur'an da geçen bir ayeti inkar ettiğin anda dinden çıkarsın.
      Kur'an da buyruluyor ki;

      “Allah nezdinde hak din islâm’dır. Kitap verilenler, kendilerine ilim geldikten sonradır ki, aralarındaki kıskançlık yüzünden ayrılığa düştüler. Allâh’ın âyetlerini inkâr edenler bilmelidirler ki Allâh’ın hesabı çok çabuktur.” (Âl-i imrân, 19)

      “Kim, islâm’dan başka bir din ararsa, bilsin ki kendisinden (böyle bir din) aslâ kabul edilmeyecek ve o, âhirette ziyan edenlerden olacaktır.” (Âl-i imrân, 85)

      Bu ayetlerden de anlaşılabileceği gibi islam harici inançların, Kur'an geldikten itibaren hiçbir geçerliliği kalmamıştır.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster