/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +21 -1
    Kıbrıs Barış Harekatında'da muadil değil dediğin ordu 5 Parmak dağlarına Tank çıkardı boş yapma evladım ilerle.
    ···
    1. 1.
      0
      dediği şey ayrı ama pnp
      ···
    2. 2.
      +2
      Kıbrıs harekatında bile zütümüz terliyordu o zaman da o malum ülkenin baskısı vardı üstümüz de
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Kıbrıs hakkında bi çük bilmeden konuşuyorsun. Neresinden baksan acemilik . Kendi gemini vuruyorsun, kendi askerlerine sıkıyorsun. Neyse anlatmayayım. Hatırlayınca moralim bozuluyor.
      ···
    4. 4.
      +1
      bu tarz olağanüstü durumlarda bunlar olabilir, kendi gemini vurman yada diğer olumsuz hadiselerde manipülasyonda olabilir becerisizlikte başarısısızlıkta. burada önemli olan geneldeki kazanımlarındır. Şu aşağılık kompleksinden kurtulun arkadaşlar bu ordu 15 temmuz gibi yıpratıcı bir durumdan çıkarak Suriye ve Irak ta çok ciddi gayrinizami harp sahasında ilerleme kaydetti ve başarı elde etti bu kolay değil. Klavye başından sallamakla olmuyor.
      ···
    5. 5.
      +4 -1
      bide 74 de devletin başında badem bıyıklı boş yapanlar yoktu şu anki yöneticiler anca konuşuyor laf var icraat yok
      ···
      1. 1.
        -2
        Ya bi gibtir git 74 senesini de biliyoruz amk
        ···
      2. 2.
        0
        kim vardı başta dexter mi ? erbakan ve ecevit vardı ve boş yapmıyolardı olim
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      +2
      Kendi gemimizi vurma olayımız o zamanlardaki askeri gemi kimliğinin düşman olarak gösterilmesidir uçaklara, o geminin sinyalinin değişmesi o zamanların hack saldırılarından biridir. Bilmeden konuşmayınız...
      ···
    7. 7.
      0
      Aq tiktok ceken askerle mi direniş yapacan askerlik 6 aya dustu askeriyenin personel sayisi bayagi dustu acip bakabilirsiniz kardak kayaliklarina cikan o saglam askerler komutanlar balyoz ergenekonda falan hep devre disi birakildi kozmik odaya girdiler butun askeri teknikler sirlar dusmanin eline gecti son olarak kendini koruyamayan hulusi akardan bizi korumasını bekliyoruz hadi eyw
      ···
      1. 1.
        0
        Şu an yapılan icraatler bana ABD bize saldırdığında fazla direnemeyelim diye yapılıyormuş gibi geliyor.
        ···
    8. 8.
      +1
      Arkadaşlar, savaş kazanmanın birinci yolu inanmaktan geçer siz şimdide öldük bittik ayağındasınız. ABD denilen ordu Dünya'nın hiçbir yerinde girdiği savaşı kazanamamış bir ordudur. Stratejisini savaş kazanmaktan ziyade kaos çıkarmak olarak belirler. (bkz: Irak) (bkz: Suriye) Türkiye yada iran'a benzer bir girişimi olursa bunu işgal etmek yerine kaos üzerine yapacaktır. Eğer bizde sağdı soldu oktu taktu diye tefrikalara bölünür cepheleşirsek işte bu huurçocuklarının ekmeğine yağ süreriz. Ancak ben Türkiye'ye ABD veya müttefikleri saldırırsa diğer Dünya devleri tepki gösterir diye bekliyorum çünkü jeopolitik olarak Türkiye önemli bir noktada. Türkiye'de olası bir savaş tüm dünya ekonomisini hatta ve hatta Avrupayı kilitler ve maf eder. Aynı şekilde ÇiN ve orta asya ortadoğu ve bir çok ülke olumsuz olarak bundan yara alır. Türkiye'nin ipini çekeceklerse bence hepsi birden en azından bir çoğu anlaşıp çekeceklerdir diye düşünüyorum ki böyle bir şey olursa, hepimize geçmiş olsun, Kurtuluş Savaşından daha büyük bir savaş bizi bekliyor demektir.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster