/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    600lu yillarda yasamis bir adamin evrenin genisledigini, gok kubbenin farkli katmanlardan olustugunu veya bir ceninin olusumunu bilmesi yeterli degil midir. Allah tarafindan degilse bu gelen bilgi, ornek olarak hamile kadinlari surekli oldurup cenini arastirmasi gerekirdi en dogru olan bilgiyi bize aktarabilmek icin.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      ya bırak Adamın ayı parmağıyla yardığını söylemesi bile saçmalık elbette tanrı varsa buna kudreti yeter ama neden ortadan ikiye kağıt gibi yarıyo normalde ay yarıldığında müthiş bir enerji çıkışı olması lazım ama nedense Allah ayı ortadan ikiye kağıt gibi yarıyo. Demekki Allah daha o zamanlar ay ın gerçek cismiyetini çözememiş
      ···
      1. 1.
        0
        Tanri varsa kudreti ayi yarmaya yeter diyip adam ayi yardiginda enerji cikisi olmasi lazim cikmiyor nasil oluyor demeye getiriyosun. Kendinle celisiyosun babacan.
        Islam sorgulamayi tesvik eden bir dindir. Ama objektif olman lazim, unide yagli saclariyla abi din toplumun afyonudur yeaaaa bakis acisiyla yaklasmayacaksin. Madem merak ediyosun kamer olayini arastir seni durduran kim?
        ···
   tümünü göster