/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    gecenlerde hanim tutturdu kizi evlendirek diye. gidiyo arkadaslarina komsulara falan soruyor evlendirecek adam ariyor.

    iki uc gun oncede dedi buldum birini ailesiyle bize gelicekler istemeye diye. fotorafini felan gosterdide gozum tutmadim muallakyi. neyse dedim yapcak birsey yok benim kizda begenmis falan. dun aksam geldiler istemeye.

    yagli magli hayvan gibi birsey, saclarini ayda bir falan yikiyor gibi bir kokusu vardi kusucaktim. neyse konusuyoruz falanda bu titriyor ve kekeliyor amk mali.

    sonra dedi ben lavaboyu kullanabilirmiyim falan. dedim tamam git kullan surda. bu girdi lavaboya. bekliyoruz bizde 10 dakika oldu simdi gelir derken 20 dakika oldu dedim hanim gidip kapiya bi tiklat. gitti tiklatti kapiya ses seda yok.

    dedi sonra tamam bekleyelim biraz ama hala ses yok. 50 dakika olmus hala lavaboda siciyor amin evladi. hemen ambulans falan cagirdim gelin tuvalette bayildi diye. gelip kapiyi kirdilar bi baktim esimin ve kizimin sutyen ve ic camasirini almis 31 cekiyor amk.

    dedim tutmayin lan beni ebesini gibicem ama sagolsun acil yardim gorevlileri tuttular yoksa agzina sicacaktim ocun. gidip kaldirdilar salonda sedye varmis oraya kadar yurur sandik ama bu pic bi sicmaya basladi bir sicmaya. ama oyle boyle degil vucudu yedigi her ne taku ogutmemis toplamis toplamis birakmamis amk.

    bu da boyle bir animdir
    ···
   tümünü göster