/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    -3
    Hadi beykent ten mezun olduğun için zor durumdasın iş bulma konusunda anlarım da Boğaziçi, Galatasaray, odtü işletme okuyanlar hangi kafayla okuyor mk bunların hepsi babadan mı zengin o kadar puan yapıp niye işletme yazıyorlar? Nasıl iş bulacaklar?
    ···
    1. 1.
      0
      Bro deme oyle benim yakin arkadasimin abisi bogazici isletmeden mezun oldu suan albarakabank g.dogu muduru
      ···
    2. 2.
      0
      Doğrudur tabi adamlar o kadar okuyup işzsiz kalmazlar herhalde de ben bilmediğimden sormuştum yani neye güvenerek o okulu okuyorlar? Bitirdikten sonra nasıl iş bulacakları meçhul, kendini nasıl geliştireceksin de diğerlerinden 1 adım öne çıkacaksın. Bunlar risk değil mi?
      ···
    3. 3.
      0
      Dostum bi boğaz içi bi ODTÜ den cuma mezun ol pazartesi işbaşısın zaten, adamlar seninle anlaşmayı okulun bitmeden imzalıyor. yannan kürek ünilerden işletme okuyanlar da işsiz kalıyor işte
      ···
    4. 4.
      0
      Ordan mezun olan işsiz kalmaz ki
      ···
    5. 5.
      0
      Haklısınız işsiz kalmazlar da maaş da önemli. Şahsen tanıdığım yabancı dili olan ve bu okullardan mezun olan bi abi çok düşük maaşlardan dolayı kendi mesleğini yapmıyordu mesela. Adam diyor ki o kadar okudum 2.5k maaşla mı çalışayım? Şu an avize dükkanları var kendisinin ve deli para kazanıyor.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster