/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +15 -2
    Bu başlığa koca bir Hasgibtir çekiyorum.

    -Tsk şuan dünya ordu sıralamasında dokuzuncu. (Bir yıl önce sekizdi ekonomik nedenlerden 1 sıra geriledik)
    Israil ise 14.

    -Dünyanın \\\\\\\"en iyi\\\\\\\" özel kuvvetlerine sahibiz. Bak en iyi diyorum 2. 3. Değil. 2000-2004 dünya özel kuvvetler yarışmasında Tsk nın \\\\\\\"Özel kuvvetler komutanlığı\\\\\\\" timi diğer bütün timleri geride bırakarak 4 yıl üst üste 1. Olunca amerikanın isteğiyle bir daha bu yarışma yapılmadı.

    -Nüfus bakımından onlardan 10 kat daha fazlayız. Devlet \"yürüyün lan savaşa\" dese kendini feda edecek 35 milyon (en az) insanımız var.

    -Sadece polis özel harekat sayımız bile onların asker sayısından fazla. Jöh-Jöak, Sat-Sas, Jandarma komando, Özel kuvvetler komutanlığı işin içine girse mevcut sayıyı hayal bile edemeyiz.

    -Amerika Irak\\\\\\\'ı bile bitiremedi 2002 de.

    -Bülent Ecevit zamanında Türkiyedeki bütün abd üstlerini kapattı abd bir gibim yapamadı.

    -Tansu çiller zamanında israil başkanını \\\\\\\"benim canımı sıkma, yaz tatilini senin ülkende yaparım\\\\\\\" diye tehdit etti yine israil de bir gibim yiyemedi.

    Daha bir sürü örnek çıkar hafızamı zorlasam.
    ···
    1. 1.
      0
      israildeki insanların tırsaklığını unutmuşsun askerler dahil geçen torpil atmışlardı israil askeri nerdeyse silahını zütüne sokuyodu korkudan 1 komandomuz 20 israil askerine bedel aq
      ···
    2. 2.
      0
      israilde korkak olmasa ne yazar knk. nufuslari 10 milyon bile degil. Sayilar yalan soylemez. Ordumuz daha güçlü nufusumuz daha fazla. Nufus cok onemli degil lakin 8 kat fazla olmamiz illaki bizim lehimize
      ···
   tümünü göster