/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +22 -3
    Acil bir durum oldugu icin Otobus ile ankaraya gidiyorum istanbuldan. Alkolluyum.
    Gece saat 00-01 sulari.
    takum 1 saattir bastiriyor otobuste zar zor tutuyorum 1 saattir problem yoktu son 10 dakka cok fena bastirmaya basladi.
    Muavin o sirada cay dagitmakta iken 2 onumde olan dayinin ustune yanlislikla cayi doktu. Dayi bagirdi cagirdi tartisma basladi ayaga kalkti bir kac kisi bunlari ayirmak icin felan ama tartisma dahada alevlendi ana avrat kufurlesmeler basladi herkes ayaga kalkmis kavgayi izliyor millet araya girmeye calisiyor felan.
    Sonunda kavgayi ayirdilar Muavinle kavga eden dayiyi sakinlesmeleri icin hava alsinlar diyerek asagi indirdiler yanlarindada yolculardan bir kac kisi duruyor yine birbirlerine girmesinler diye. Bir kac kiside firsattan istifade etmis disarda sigara iciyor.
    Bende firsat bu firsat dedim disarda bir yere sicarim artik indim asagi.

    Hay amk Tek seritli asfalt yol burasi ulan zaten otobusun sag tarafi cok kalabalik ve sagda bir toprak yol var ama oraya gidemem zaten insanlar sag tarafta . Sol taraftanda arada sirada arabalar geciyor ama sol taraftaki demirliklerin ardinda ormanlik bir alan var ordan gecer ıssız bir yere gider sicarim dedim
    Yola koyuldum o tarafa dogru demir parmakliklar olurya yolun kenarinda tam onun ustunden atlayip gecicem bi baktim yokuş burasi aq. Cok yuksek amk inemem asagi yuvarlanirim diye geri dondum. Baktim bu amk salaklari disarda hala tartisiyorlar.

    Dedim artik baska care yok yola sicacam.
    Gectim otobusun sol tarafina, bunlarin tartisma seslerini ben hala duyuyurum tabi. Tam donumu indirecekken, aklima simdi yola sicarsam ve eger biri ben sictiktan sonra sag taraftan buraya gelir yolda taku gorur benim sictigimi anlar dedim. Yola sicamam hayir dedim. Tekrar Otobusun sag tarafina gectim 2.muavine seslendim kardes dedim otobus durmusken şu benim bavulda bir şey vardi onu alayim bavulu cikarda dedim.
    muavinden bavulu alip otobusun sol tarafina gectim. Herkesin dikkati sag tarafta aramizda otobus var bunlar beni goremez diye dusundum sarhos kafayla. Bavulun icinde bir poset vardi dedim ben bavulun icine sicayim esyalirimi bu posetin icine korum icine sictigim bavuluda tekrar otobusun bagajna koyarim. Bavulun icinden esyalarimi cikardim. esyalarimi ve bir kac parca kiayefeti yola koydum. Donumu indirdim. bos bavulu acip koydum altima. comeldim guzelce ohhhh dedim. Guzel guzel siciyorum otobusun yaninda. Soguk ruzgar pufur pufur esiyor ben sicarken. Ama birsey fark ettim sicarken, sag taraftan tartisma sesleri bir anda kesilmisti.
    Dedim lan acaba gidiyorlarmi.

    Sicmam bittiken sonra icinde takum olan bavulumu guzelce kapattim. bavulum elimde bagajin oldugu bolume gittim ama gittigimde disaridaki kisilerin bir kaci iceri girmis bir kacida disarida bana bakiyorlardi sinirli sinirli. Bana pis pis bakanlarin arasinda kavga eden dayida vardi. Ama niye bana bakiyorlardi? Bu bakislarin arasinda taklu bavulumu bagaja koydum. Arkami donunce kavga eden dayi utanmiyonmu lan milletin icinde soyunup sicmaya dedi.
    Ne diyecegimi bilemedim yuzum kizardi. Cok utanmistim.
    Ama Alkolun etkisiyle gulmeye basladim.
    Guldugumu gorunce sinirli sinirli bana bakan tipler dahada sinirlenip ustume cullandi. Harekete gectim kendimi korumak icin ama nafile her taraftan yumruklar, tekmeler geliyordu. \\\\\\\\\\\\\\\"Bizim karimizin kizimizin onunde donunu nasil indirirsin lan huur cocugu\\\\\\\\\\\\\\\" diyerek dovuyorlardi beni. Beni doverlerken Otobusun icindende bizi izleyen kadinlar bagiriyordu kavga etmeyin felan diye.
    En sonunda yere dustum taklu gotumun ustune. Burnum kaniyordu.
    Bide Hala bana bakiyorlardi utanmadan.
    Kanayan Burnumu tutarak tam otobuse binecekken, gibtir git lan bide utanmadan bizimle ayni otobusemi bineceksin dedi dayı.

    Abi icerde montum var onu aliyim bari dedim.
    Otobuse girdim icerde herkes kafasini bana cevirmis sinirli gozlerle sanki bir melunmuşum gibi bana bakiyordu.Hâla dusunuyorum lan bunlar benim sictigimi nasil gordu diye.

    Cam kenarinda oturan turbanli bir teyze; oglum yaptigin cok ayip dedi.
    Aman yarabbim camlar.
    Camlari unutmustum evet camlar.
    Dogruya camlari unutmustum otobuslerin camlari oldugunu unutmustum amk.

    Megerki ben sicarken dakika dakika her ne yaptigimi dibimdeki teyzeler camdan izlemisler tum mahremiyetimi gorup gibayet etmisler.

    Utanmaz bakislar arasinda montumu alip disari ciktim beni doven yolcular hala disarida bana bakiyordu. ellerimi cebime koyup yola koyuldum arkami donup gidiyorken
    Arkamdan muavinin sesini duydum \\\\\\\\\\\\\\\"bavulunu unuttun birader\\\\\\\\\\\\\\\"

    Geriye donup bavulumu aldim evet benim taklu bavulumu. Otobusun motorunun calisma sesini duydum evet gidiyorlardi, beni birakip giden otobusun arkasindaki METRO yazisina baktim. Gitmislerdi.
    Bende gidiyordum gecenin karanliginda, ruzgarli havada, gidiyordum. Gulerek gidiyordum, ruzgara karsi yuruyerek gidiyordum kahkahalar atiyordum.

    20 dakka yurudukten sonra geri dondum. Yola attigim kiyafetlerimi esyalarimi felan almayı unutmuşum amk.
    ···
   tümünü göster