/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -4
    Ben bu oyunu 2015'te oynamaya başladım. Tabii Steam falan yok bende, crackli oynadım. Bitirdim ama bitirmekten öte saatlarce ve hatta günlerce şehri dolaştım.

    Sonra Steam açtım ve satın aldım, tekrar oynamaya başladım. Şimdi tekrar bitirmeye niyetlendim. Bugün 5 görev daha yaptım ve 7 göreve ulaştım. Yan görevlerden de biraz yaptım. Her gün 5-6 görev yaparak en geç 10 - 12 güne bitirmek derdindeyim. Online'da şirketim var, online'da da aktifim yeterince ve oyunlara da (Heist vesaire, 1000 türlü yarış ve benzerleri) katılmışlığım çoktur. Ben bu oyuna nereden baksanız 150 saatimi verdim. Öyle abartı değil ama oynadığım tek oyun değil. Zaten çocukken PS1 bağımlısıydım, günde 6 saat bile oynadığım olurdu 4 yıl boyunca ve bugüne kadar başka oyunları da bolca oynadım. Crysis 2, Crysis 3, GTA IV, San Andreas, Race Driver Grid çok oynadığım diğer oyunlar. Crysis serisi zorluk seviyesi değiştirilerek tekrar bitirildi.

    Hiç direkt online olan bir oyun oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum. Son zamanlarda boş vaktim çok olduğundan tekrar oyuna sarmayı mantıklı buldum. MotoGP 2019 ve South Park'ın oyununu alacağım.
    ···
   tümünü göster