/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +89 -2
    taktiğimi açıklama şerefsiz. senin yüzünden şişko çirkin kızlara talep artar da beni reddederlerse seni bulup giberim.
    ···
    1. 1.
      +7
      Butterface avcısı seniiii
      ···
    2. 2.
      +7 -2
      Yıllardır bulunduğumuz toplumun mizah anlayışına öncü olan. Bu topluluğun içerisinde olan insanların birbiri ile güzel vakit geçirebildiği , aynı zamanda bu topluluktaki insanların ifade özgürlüğü sayesinde kendilerini her dille ifade edebildiği inci Sözlüğün artık son demlerini yaşadığını açıkça görebiliyorum.

      Uzun bir aradan sonra geri dönüp baktığımda aklıma gelenler hatırladıkça beni mutlu ediyor . Hikayecilerin kurguladığı güzel hikayelerin , pusuda yatan gibici @2 'lerin , toplumsal trollemelerin ve daha bir çok güzel hatıranın geride kaldığı bir inci Sözlük artık olmamalı.

      Ekşici binlerin hükümdarlığı altına giren sözlük oluşumunun artık tekdüze bir yapıdan çıkarılması gerekmekte. O güzel bol küfürlü, bol kahkahalı , bol gibişli günlerimize geri dönemliyiz.

      Baykuş reisin gözü yaşlı gençler. Artık bu topluluğun gerçek gücünü göstermenin vakti geldi. Gelin hep beraber fikir alışverişinde bulunalım.
      inci Sözlük'ü ekşici binlerin ve zütçü ergenlerin , siyasi yorumcuların, gündelikçilerin elinden kurtaralım.

      Unutmayalım. inci Sözlük bizim. Bu ergenler siyasi duyarcılar vb kişiler şunu bilsin ki bu sözlük mizah için vardır. Sizin anlık şuku beklentiniz ve ego mastürbasyonunuz için değil.

      KARDEŞLERiM. HAYDi SON BiR KEZ DAHA AYAĞA KALMAYA VAR MISINIZ?

      GELiN BAYKUŞ REiSi ESKi iHTiŞAMINA KAVUŞTURALIM .

      CCC iNCi gibER CCC
      ···
      1. 1.
        +1 -3
        Haklı şuku
        ···
    3. 3.
      +1
      ya bu metin ilk sözlük açılınca da vardı kopyacı huurçocuğu ayrıca bu sözlüğün baba yazarları ferre altıncısı için geldi sonra gibertmeler yapılmaya başlandı ve şu an her sözlük bu halde artık bitti sözlük deviri
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster