/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +26 -1
    dıbına kodumun allahsızı herkesin fikri vardır fikir özgürlüğüdür ayağı yapma bize. Fikir özgürlüğü varsa herkese var. Her ne gibimde inanıp tapıyorsun ya da ateist misin bilmiyorum ama milletin inancına saygı duymazdan senın o gibtiğim inancına da kimse saygı duymaz şuanda benim duymadığım gibi. Sana ne olum bir zararımı var sana kuran okumasının. Etkisi olacak yada olmayacak sana girmiyor bu. Zaten islama hakaret ederek modern olunuyor degil mi? Zihniyetini gibtiğim. Emin ol o kadın çoğu putperestten hoşgörülüdür.
    ···
    1. 1.
      +2 -9
      ateist dedikten sonra aynı kişiye putperest imasında bulunmak mı :D güldürdün bin kap şukunu
      ···
      1. 1.
        +6
        dıbına kodumun beyınsızı her neye tapıyorsan yada hiçbirşeye tapmıyorsan dedim okuma özürlü angut. Birşey tapıp tapmadığını bilmiyorum imasında bulundum ama sende bunu anlayacak beyin nerede.
        ···
    2. 2.
      +1 -3
      evet değerli kardeşim hayali varlıklara tapmıyorum mutluyum
      ···
      1. 1.
        +4
        işte diyorum ki senın birşeye tapmadığın benım gibimde degil. Benım birşeye taptığımda senın gibinde olmasın anladın mı.
        ···
      2. 2.
        +1 -3
        gerçekten de bir yalanı savunmaya neden bu kadar hevesli olduğunuzu anlamıyorum

        muammedin kılıçla insanları mensubu yaptığı bir dine inanıyorsun ve diyorsun ki \"kimsenin inanıp inanmamaması umrunda olmasın\" hasgibtir oradan gavat
        ···
      3. 3.
        +2
        Lan huur cocugu kılıç zoruyla mı dine kazandırmış milleti? Sizin gibi yavsakları dize getirmek için görmediği işkence kalmamış asıl gavat sensin. Benim inancım senınkınden daha mantıklı. Ananın o pis amından çıkmanı ve var olmanı "tesaduf" olarak adlandırmıyorum.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster