1. 26.
    +4
    Özellikle fetöcülerin uyguladığı bezdiri yöntemi.

    Mishal bunlara ait bir şirkete veya okula bir şekilde girdiyseniz sizi (kendilerinden olmadığınız için) istemezler, ancak “Fethullahçılar beni kovdu” diyememeniz veya onları üst mevkilere şikayet etmemeniz için de sizi direk kovmayıp mobbing’e başvururlar, yani sizin dayanamayıp kendi isteğinizle gitmenize neden olurlar, böylece “Biz kovmadık kendisi ayrıldı”ya getirirler.

    Mobbing’e en başta sizi dışlayarak başlarlar. Ortamdaki diğer herkes onlardan olduğu için hepsi organize bir şekilde sizinle gerekmedikçe konuşmaz, yüzünüze bakmaz, aralarında fısırdaşırlar. Bunu yaparak oradan soğuyup gitmenizi umarlar.

    Yok eğer bu dışlamadan etkilenmeden işinize devam ediyorsanız mobbing’in 2.adımı olan küçük düşürmeye geçerler. Sizin yaptığınız işi/ödevi vs. beğenmiyormuş gibi davranırlar, sizi diğerlerinin yanında aşağılayarak / alay ederek onurunuzu kırmaya çalışırlar (oradaki herkes kendilerinden olduğu için bunu çekinmeden yapabilirler). Mishal fetöcü bir kurumda öğrenciyseniz ve başarılıysanız sınavlarınızda kopya çektiğinizi ima edebilirler, ödevlerinizi başkasından geçirmişsiniz gibi laf çarpabilirler vs. Veya çalışıyorsanız size en basit işleri verip yeni yetmeymişsiniz imajı verebilirler veya çok fazla iş verip bezmenizi bekleyebilirler vs vs.. (Ancak bilin ki bu size özel değil, yanlarında istemedikleri herkese aynı şekilde davranırlar. )

    Kısacası bunlarla karşılaşmamak için baştan Allah’a dua edin, ve gideceğiniz okulları / şirketleri iyi araştırın. Zamanında hatırlarsanız Aselsan’da birkaç mühendisi bu şekilde bezdirip intihara sürüklemişlerdi (kendileri de öldürmüş olabilirler).

    Başınıza böyle bir şey geldiğini farkettiğinizde ise o kurumdan direk ayrılın. Hiçbir iş/okul sizin pgibolojinizden ve onurunuzdan daha önemli olamaz, olmamalı. Akabinde Bimer/Cimer’e şikayette bulunun.

    Eğer bir sebeple ayrılamıyorsanız canınızı sıkacak bir şey yaptıklarında ses çıkarın. Tepkisiz kalmayın. Rahatsızlığınızı ve bilinçli olarak bezdiri uyguladıklarının farkında olduğunuzu belirtin. Fetöcülerin en önemli özelliklerinden biri korkak olmalarıdır. Kendileri hakkında dışarıya şikayet gitmemesi için her şeyi yaparlar. Özellikle müdürünüz/amiriniz bunlardan değilse kesinlikle ona bildirin. Allah’ın izniyle hizaya gelecek, size el bebek gül bebek davranmaya başlayacaklardır *
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster