/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +27
    Beyler bu platformda sırf havalı görünmek için internetten araştırdıkları belirtileri aynı şekilde yazıp bipolar, şizofren veya ileri derecede depresyonda olduğunu ileri sürüp havalı görünmeye çalışan ergenler olduğu hepimizin malumu.
    Bu tip beyinsizler yüzünden bu tarz kavramların en azından inci sözlük platformunda pek bir önemi kalmadığının farkındayım bir kaç zamandır. Gerçekten rahatsızlığı olupta yardım isteyen arkadaşlarda gereken pgibolojik desteği göremiyor ve bu tip ergenlerin yarattığı algıdan dolayı pek ciddiye alınmıyor. Bunu kıralım ve birbirimize destek olalım.

    Bu sözlük bir çok güzel dostluğa ve dayanışmaya ev sahipliği yapmış bir yerdir.Bu rahatsızlıkların en iyi tedavi yöntemi dertleşmek, halden anlamak ve anlaşılmak, dayanışma içinde olmak ve acını gerçekten anlayan insanlarla iletişim kurmak olduğu için, sözlük içinde anksiyete, şizofreni, bipolar bozukluk gibi rahatsızlıklardan muzdarip olan kardeşlerimi bir araya toplayıp elimden geldiğince yardım etmeyi ve sizden de diğer kardeşlerime yardım etmenizi bekliyorum.

    Gelin bir araya gelip aşalım bütün bunları.Bu başlık altında ufaktan sohbete muhabbete başlayabiliriz isterseniz.
    hadi göreyim sizi

    edit: arkadaşlar uygun bir vakit bulabilirsem bu başlık altında sorunlarından bahsetmiş kardeşlerimizin hepsiyle özel mesaj yoluyla iletişime geçip elimden geleni yapmaya çalışacağım.
    ···
   tümünü göster