/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +11 -6
    Haburda pkklilar davul zurna yola karşılanırken sesini cikarmayanlar laf yapmasın.Chp böyle bir politika yaparsa biz karşı cikariz kafanı yorma comar değiliz biz.Hdp akp ile el eleyken pkk degildi de şimdi mi pkk oldu,hdp teroristse neden kapanmiyor bir khkya bakar yalan mı?Ama akpnin hep üstünden siyaset yapıp oy kasmasi lazım ki kapatmiyorlar.
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      ulan gibik. hdp her zaman pkk idi. akpnin yaptigi hicbir hainlik chpninkileri örtmez. comar gibisiniz her seye yol yapti diyenlerden farkiniz yok.
      "ama akp de haburda davulla karsiladi"
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Beyin fakirisin sanırım yazdığımı okumadın hiçbir ifade de ama geçmiyor. Benim burda anlatmak istediğim şey şu koskoca Türkiye Cumhuriyeti hükümeti pkkyla pazarlık yaparken ben zütümü yırtıyordum ama aynı anda zütünü kıstırıp oturanlar gelip bana CHP şöyle CHP böyle diyemez.Chp oturup kimseyle şehit kanları üzerinden pazarlık yapmadı Hdp desteğini açıkladı ki ne yapsalardi kendi başkanlarını tutuklayan AKP'ye mi oy verselerdi? Kendi adaylarını cikarsalar yine akp ye yarayacaktı adamlar bunu tercih etti bu CHP yi pkkli yapmaz.Ama eğer oturup CHP hdpyle pazarlık yaparsa siz bize oy verin biz size bunu yapıcaz tarzı akp nin yaptığını yaparsa onları da gibtir ederiz yukarda bunu dedim zaten ama senin amciklanmis beynin bunu anlamamis.Ben parti tutmam, hükümet kimse onu elestiririm şuan hükümet CHP olsaydı ve aynı şeyleri yapsaydı ben yine aynı tepkiyi gosterecektim, ama sen hükümete sesini cikartmayip hiçbir yetkisi olmayan muhalefet partisini eleştirmeye çalışıyorsun bu kadar vasifsizlik olmaz amk senin gibi amsalaklar yüzünden bu haldeyiz amk hükümete sesini çıkarmıyor kimse.Ha şunu da söyliyim bu ülkede PKK'nın suikast düzenlediğini tek siyasi lider Kemal Kılıçdaroğlu'dur bunu da o küçücük beynine yerleştir. Dedigim gibi ben parti tutmuyorum sadece hukumet dururken muhalefeti elestirmeyi anlamiyorum.Son olarak ben sana düzgünce birşeyler açıklıyorum sen bana küfür ederek cevap veriyorsun bu da senin comar seviyeni gösteriyor.
        ···
      2. 2.
        0
        hdpli kopekler chpye oy verdigi icin chp pkkli olmuyor. chp hdpyi mesrulastirdigi icin her durumda hdpye tesekkur edip selahattine guzellemeler yazdiklari icin biz tepki gosterioruz.
        ···
   tümünü göster