/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +1
    Bulabildiğim ilk tıpcı insanı ya da bir biyokimya uzmanını kanatlarım altına alırdım. Silah dükkanı falan her türlü silah bulurdum. Zaten askeriye benden 5 km uzaklıkta bir araba çalıp silah almak zor değil. Bodrum katı olan bir ev veya yapı bulup yerleşirdim. Bu sırada yanıma 2 3 tane güvenebileceğim arkadaşımı falan ve ailesini de alırım tabi benim ailem zaten var. Büyük bir kamyonet bulup bir markete dalıp tüm yiyecek içecekleri kamyonete yükledik arkadaşlarımla, daha sonra yerleştiğimiz mahsenin bodrum katına yiyeceklerin hepsini tıkardık. Tabii bir kaç tane de klima şart morg gibi soğuk olacak o oda ki bozulabilecek şeylerin bozulma süresi geciksin.
    Yemek silah ve barınak da bulduğumuzda göre sıra defansif skillere stat vermekte. Bulabildiğim en sert ve iletken malzemelerle evin bütün dış cephesini kaplarım ve islenildiğinde şalter yardımıyla elektrik verilecek bir düzenek kurarım.
    Kendimizi de savunmaya aldığıma göre sırada yapılacak deney çalışmaları var. Ülkenin 4 Bir yanından bilim adamlarını yanıma davet ederim gelmezlerse bizim okulda kimya bölümü var amk çekerim bir kaçtane yanıma (seve seve değilse bile gibe gibe) ve pantezhir deneyleri için komut veririm. Panzehiri bulana kadar yaşamak zorundayız.
    ···
   tümünü göster