/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +2 -2
    pc programcılığı ya da yazılım mühendisliği her ne taksa dostum, bu yannan kafalı sözlük yazarlarına inanmayı bırak ya da inanmıyorsan cevap verme, senin çözümün bende. pc programcılığı istersen 1 günlük üniversite oku, dostum iş kesinlikle bulursun, bunu açık ve net söyleyebilirim(istanbul için konuşuyorum diğer illeri bilmiyorum).

    ben sırf astronomi okuyorum diye işlere başvuru yapamıyorum işler min. 2 senelik yeni yetme programlama mezunu arıyor ve o kadar fazla ki anasını gibiyim niye 2 senelikte olsa programlamaya gitmedim diyorum yannan kürek bir bölümde okuyorum diyorum.

    sana tavsiyem şu, yapman gerekeni söylüyorum, pc programcılığını oku ve bitir ancak bitirmek için değil derece yaparak bitir, 2 puan ile bitirirsen seni kim işe alıcak mk bi gib bilmiyorsun gözüyle bakarlar, yukarıda oçlar demiş yok iş bulamazsın yok zor iş bilmem ne, gibtir et onları beni dinle piyasada ki iş veren niye yannan beyin li 2 puanla okulu bitirmiş adamıa alsın, senin yapman gereken 2.5, 3, 3.5 min. puan alman, bu puanları aldıktan ve yazılım hakkında kendini 2 sene de okulu bitirdikten sonra geliştirirsen giremiyceğin yer yok, bunu açık ve net söylüyorum.

    bende yazılımcılım şuan da 4 senelik yazılım mühendisliği bitirmiş bi pekekentten 3-4 kat daha fazla bilgim var ama astronomi okuyorum ne yazık ki, şimdi sadece önemli olan senin için;
    - yazılım bölümü bitir(yüksek puanla)
    - kendini bölümü okurken + 2(min) sene daha geliştir
    iş veren seni niye almasın?
    seni almıycakta kimi alıcak pekekent
    ···
    1. 1.
      -2
      aynen bir de pc programcılığından, pc mühendisliğine dikey geçiş yapabilirim.
      ···
      1. 1.
        +2
        hangi ilde hangi üniversiyi, kaç senelik okursan oku en önemli olan kendini geliştirmen
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Gaza onu yararak yaparsın ama neyse hayallerini bozmayacam *

        Astronomi okumak nedir lan bitirince falcı mı olcan xd
        ···
   tümünü göster