/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +3 -1
    Ondan sonra diyorsun ki ateistler kendilerini üstün görüyor . senin gibi bir aptalla kendimi aynı düzeyde nasıl görebilirim . şu yazdıklarındaki kibre nefrete bak ağzından sıçıyorsun resmen oğlum .
    gibeyim bundizmi hinduizmi türkiyede ki adam hangi dinle doğuyor ? hangisini araştırıp dinden çıkıyor ahmak herif seni . hz ayşe olayıymış miraç olayıymış , olum arapp toplumunda 8 9 yaşında çocukla evlenmek normal bunu sen normal görüyorsun benim gibimde olmazsın pid0filist bi oc olursun benim gözümde .
    fotoğraflarını koyduğun şempazelerden %2 farkın var beynin biraz daha büyük diye tüm kainatın senin için yaratıldığını zanneden bi ahmaksın . normal de küfür etme taraftarı değilimdir
    ama senin harbi kafanı gibeyim.
    ···
    1. 1.
      0
      Hz. Ayşe evlendiğinde 18 yaşındaymış. Ben kibirlenmedim islam da tüm ilahi dinler de kibri büyük bir günah olarak görür. Kimse sana ateist olma demiyor, herkesin dini kendine ama bir bakıyorum nerede kendisine ateist diyen birisi varsa habire islamı eleştiriyor. Eğer ateistsen ne diye inanmadığın dini eleştirirsin ve hatta hakaret edip alay edersin ki. Benim eleştirdiğim nokta bu. inanmıyorsa bile bir insan başkalarının peygamberi ile alay etmemelidir.
      ···
    2. 2.
      0
      seninde o peygamberlerle dalga geçen insanlardan farkın yok onu görmüyorsun . ötekileştirmek ve karşındakine saygı duymamak senin gibi onunda yobazlığı . hadislerde dahi geçer hz ayşenin evlendiğinde çocuk olduğu kendi ağzından bile buhari vb hadis kitaplarında görebilirsin 18 yaşı tamamiyle palavra , tabiki okursan ama gördüğüm kadarıyla okumamışsın. ki sadece ayşe değil hz ali nin kızıda 9-10 yaşlarındayken 60 yaşlarında ki hz ömerle evlenmiştir . ki dokunmayacağımdemesine rağmen 11-12 yaşın ümmü gülsüm doğum yapmıştır vs. bunada inanma gibimmde değil .

      Problem özeti şu ; Sen ve senin gibi müslümanım diyipte müslümanlık konusunda hiç bir halt bilmeyen insanların gün gelip çattığında biz şeriat iisteriz demeleri diyecek olmaları . çocuklarınızı imam hatipe gönderin diyip kendi çocuklarını fransız liselerine göndermeleri .

      yoksa senin dininden banana seninde ateistlerden tek bi farkın var , o binlerce dine yalan diyor sen sadece biri doğru diyorsun o yüzden kendinizi salakça bi şekilde şanslı ve yukarda görüyorsunuz . Kal sağlıcakla
      ···
    3. 3.
      0
      Bak kendin cahilce konuşuyorsun, ben uzun uzun araştırdım ve Hz. Ayşenin çocukken evlendiğine dair bir kanıt göremedim. Tam tersine en az 18 yaşında evlenmiştir kendisi. Sahte - uydurma hadislere ben inanmıyorum. Bir de hadislere inanmıyorsunuz ama hadisi örnek göstererek saçmalıyorsun. Bu nasıl çelişkidir kardeşim inanmıyorum de geç, zaten hadiste de yazıyor demen çok saçma eğer ateistsen. Ateizm Allaha inanmamaktır biliyorsun değil mi? Dinlere zaten inanmaz bir ateist ama dinlere inanmayıp da Allaha inanan insanlar da var onlar da deist oluyorlar. Gördüğüm kadarıyla dinle ilgili bazı mevzuları kafaya takıp ateistim diyorsun kendine. Tipik islamda çelişki arayan boş türk ateisti profili.
      ···
    4. 4.
      0
      :D hiç bişey diyemicem sana ya gerçekten ha duvara anlatmışım ha sana . inanmıyorum de geç diye bir durum olabilir mi bukadar mı ahmak olunur daha ait olduğun dini bilmiyorsun . işine gelen hadise inanıp işine gelmeyene inanmıyorsun. Peki hadisleri geçtim . Bugün birisi sana gelip derseki sabah öldürdüğün adamın hanıımıyla akşam yatabilirsin bu zina değildir , hatta senin 4 nikahlı eşin dahi olsa bunu yapabilirsin cevabın ne olurdu ?? pek DOLU MÜSLÜMAN KARDEŞiM . CEVABINI BEKLiYORUM .
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster